Velkommen til
Tandlægerne ved Østerbro

På tandklinikken arbejder fem tandlæger og fire klinikassistenter. Tilsammen udgør de et dygtigt team af tandlæger ved Nørreport. For os er trygheden i centrum, da vi ved, hvor vigtigt det er for en behandling, at du som patient, føler dig i trygge hænder, når du kommer til os. Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag. Tandklinikken blev grundlagt i 1983 af tandlæge Søren Lund Jensen, som i dag stadig er aktiv i klinikken. Klinikken er siden hen vokset, således at vi i dag er fem tandlæger og fire klinikassistenter. Desuden har klinikken fået tilknyttet tandlæge og kirurg Pouya Yazdi, som foretager alle større kirurgiske opgaver. Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. 

Ring til os i dag på 35 38 51 86

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefon nr.

Åbningstider

Mandag 8.00 – 17.00
Tirsdag 8.00 – 15.00
Onsdag 8.00 – 16.00
Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 14.30

Priser

Vi tilstræber, at patienter med akutte behov bliver behandlet hurtigst muligt og får den bedst mulige behandling. Dog ønsker vi samtidig at opretholde en konkurrencedygtig prisliste.

Akutbehandling

Flere tandlæger på én klinik giver større fleksibilitet til at finde tid til akutte patienter. Da tandpine hører til en af de mest ubehagelige former for smerter, er en effektiv behandling altafgørende.

Tidsbestilling

Book din næste tid online og spring telefonkøen over, direkte her på Tandbro.dk. Klik ind og bestil en tid til en behandling eller blot et regulært tandlægetjek med det samme.

Bestil tid hos os med det samme