Om klinikken

Lær os at kende

På tandklinikken arbejder to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

 

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag.

 

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr.

Miljø og hygiejne

Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit. Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

 

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

 

Hygiejnen bliver prioriteret højt. Hele personalegruppen bruger altid mundbind, beskyttelsesbriller og nye handsker ved alle behandlinger. Klinikken er udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i vores sterilisation, bl.a. opvaskemaskine og autoklave.Statens Seruminstitut kontrollerer månedligt vores hygiejne standard.

image (1)

Mathias Rud Jacobsen

Tandlæge. Cand. Odont. i 2015

Mathias har været ansat på klinikken siden 2017. Mathias har tidligere været udsendt flere gange med Tandlæger uden Grænser. Mathias laver alle former for behandlinger, med særlig interesse for kirurgi. Foruden klinikken arbejder Mathias på Rigshospitalet som hospitals tandlæge

per-lien-pedersen-min

PER LIEN PEDERSEN

Tandlæge. Cand. Odont. i 1980

Efter 5 år som distriktstandlæge i Nord-Sverige vendte Per tilbage til Danmark og begyndte som barselsvikar for Lene i Nordre Frihavnsgade. I 1986 overtog Per klinikken sammen med Lene. Per har arbejdet med alle genrer indenfor almen tandbehandling.

image (1)

Camilla Filipsen

Tandplejer

Camilla blev uddannet i sommer 2014 og har siden maj 2017 været knyttet til klinikken. Hun er uddannet med speciale i eftersyn, tandrensning, parodontosebehandling og forbyggende tandpleje. Derfor vil hun se dine tænder efter og rense dem ved de normale kontroleftersyn.

anja-frederiksen-min

ANJA FREDERIKSEN

Receptionist

Anja er uddannet klinikassistent i 2005 og har været ansat på klinikken siden 2006. Hun tager i mod dig i receptionen.

simone-scheel-min

Simone Scheel

Klinikassistentelev

Simone er under udannelse til klinikassistent. Simone’s rolige personlighed møder du typisk ved tandlægestolen

soren-lund-jensen-min

Søren Lund-Jensen

Tandlæge

Søren er tandlægeansvarlig og har til opgave at håndtere det administrative arbejde på klinikken.

tina-knudsen-min

TINA KNUDSEN

Klinikassistentelev

Tina er under udannelse til klinikassistent. Tina’s store overblik oplever du typisk ved tandlægestolen

Bestil tid hos os med det samme