Zoom Tandblegning ved Østerbro

Philips Zoom professionel tandblegning er en hurtig, effektiv og sikker måde at blege tænderne. Zoom er bæredygtig og bruges af over 10 millioner mennesker i hele verden.

Zoom tandblegning er en professionel form for tandblegning, som udelukkende findes hos tandlæger og certificerede behandlere. Zoom har en helt unik form for tandblegning, hvor man ved hjælp af hydrogen peroxide gel og en speciel designet lampe, får lysnet sine misfarvede tænder i op til 8 nuancer.

 

Hvordan virker Zoom Tandblegning?

Inden behandlingen med Zoom tandblegning, foretager vi en vurdering af dine tænder, for at se om dine tænder er egnede til selve behandlingen. Vi laver en vurdering af dine tænders nuværende misfarvning og du får herefter svar på om, du kan benytte dig af selve behandlingen.

Zoom tandblegning – hvide tænder på 60 minutter

Under processen beskyttes tandkødet af en membran, hvorefter gelen pålægges på dine tænder, samtidig bliver dine tænder udsat for lys via Zoom lampen. Selve behandlingstiden varierer, men selve blegningen tager i gennemsnit ca. 4 x 15 minutter.

Er Zoom tandblegning skadeligt for tænderne?

Nej, der er ingen varige bivirkninger forbundet med en tandblegning med Zoom. Vi vurderer alle vores patienter inden behandlingen og sikrer, at du er egnet til selve behandlingen.

Hvor langtid holder en tandblegning?

En behandling med Zoom er ikke en forebyggende behandling. Du kan bevare dine hvide tænder efter en behandling i langtid, men selve levetiden afhænger meget af din livstil. Ryger du tobak eller drikker du meget kaffe vil du igen, med tiden få misfarvninger på dine tænder.

Pris på zoom tandblegning

Vi vurderer, hvor mange behandlinger du har behov for, men de fleste får en tilfredsstillende resultat allerede ved en behandling. Prisen for en behandling tager ca. 1 1/2 time og koster 3000 kr.

 

Kontakt os i dag, for at høre mere om zoom behandling.

Bestil tid hos os med det samme