Kom til tandlæge ved Trianglen

Vil du gerne have sunde tænder, der giver dig lyst til at smile? Foretrækker du at være i trygge rammer, når du er til tandbehandling? Så er Tandklinikken Østerbro ved Trianglen din tandlæge. Hos os kan du få lyst til at vise dine tænder frem med en tryg behandling og kyndig vejledning. 

Som professionelle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter vægter vi din tilfredshed og dine tænder højt. Det gør vi blandt andet ved, at behandlingen foregår roligt, smertefrit og med hygiejnen i top. Ligeledes kan du regne med, at du får maksimal kvalitet med topmoderne udstyr og de bedste materialer. 

Vores erfaring er bred, og det er tilbuddene på behandlinger også. Derfor kan du hos os få hjælp eller tjek til lige netop de behov, dine tænder har brug for. Som tandlæge ved Trianglen er en af vores vigtigste opgaver nemlig, at du bevarer og får plejet dit tandsæt hele livet. Når du sidder i stolen, vil vi dermed både tænke langsigtet og helhedsorienteret, så du får mulighed for den bedste fremtid for dine tænder. 

Vi tilbyder blandt andet:

 • Fyldninger
 • Rodbehandling
 • Tandblegning
 • Behandling af tandkødsbetændelse
 • Tandrensning og tandtjek
 • Fjernelse af visdomstænder

Og mange flere. Fælles for alle behandlinger er, at du kan få en 100% smertefri operativ behandling og et flot resultat. Som et dedikeret team ønsker vi at give dig den bedste oplevelse af professionel tandbehandling i et afslappet og hyggeligt miljø. Find priser her.

 

5 grunde til at vælge Tandklinikken Østerbro

Der er mange tandlæger at vælge imellem i København. Så hvorfor lige Tandklinikken Østerbro? Udover at vi prioriterer din mundhygiejne højt, møder du også god stemning.

Derfor kan du hos Tandklinikken Østerbro:

 1. Gå herfra med en god oplevelse i trygge rammer
 2. Blive behandlet med det nyeste udstyr
 3. Nyde kort ventetid særligt på akutte behov
 4. Modtage relevant og professionel rådgivning
 5. Møde respektfulde samt venlige tandlæger og klinikassistenter


Er du ikke vild med tandlæger?

Bare rolig. Hos Tandklinikken Østerbro ved Trianglen er vi erfarne med at tage os af personer, der føler sig utrygge i tandlægestolen. En af vores specialer handler nemlig om at komme af med tandlægeskræk. Her fokuserer vi på at give dig den størst mulige smertelindring, imens du bliver behandlet. For det skal være trygt for dig at besøge og blive behandlet hos os.

Fortæl os gerne, hvis du har svært ved at bestille en tid eller fuldføre behandlingen. Vi har fuld forståelse for, at det kan være hårdt. Heldigvis er vi en tandlægeklinik på Østerbro, der lytter til dig. Det gør vi blandt andet ved, at du får god tid til at snakke om din angst, og vi gør ikke noget på dine tænder, før vi har vendt det med dig. Besøg din nye og trygge tandlæge ved Trianglen. 

Læs mere om os og klinikken her.

 

Find din tandlæge i Østerbro ved Trianglen

Det er hurtigt og nemt at finde frem til vores adresse. Som tandlægeklinik tæt på Trianglen i hjertet af Østerbro kan du både gå, cykle, tage flere busser eller køre direkte i bil hen til os. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for tidsbestilling, eller hvis du har relevante spørgsmål.

Du finder os på adressen Ndr. Frihavnsgade 27, 2 sal, 2100 København.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Kan jeg tage offentlig transport til jeres klinik?
A: Ja, du kan både tage bussen eller stå af ved metrostationen Trianglen. Alle stoppestederne er blot få minutters gang fra vores tandklinik, så du hurtigt kan nå frem.

Q: Hvilke behandlinger tilbyder I?
A: Vi tilbyder en lang række professionelle behandlinger til både voksne og børn. Du kan bl.a. blive tilbudt tandrensning, fyldninger, rodbehandlinger, kroner og broer samt tandplejning. Har du tandlægeskræk, har vi også fokus på dette, så du kan være tryg. Du kan få en komplet oversigt over vores behandlinger her på siden.

Q: Behandler I patienter med tandlægeskræk?
A: Ja, vi står klar til at hjælpe dig godt igennem dit tandlægebesøg – særligt hvis du lider af tandlægeskræk. Vi er nemlig specialister i at tilpasse os til dine behov og give dig alt den nødvendige støtte gennem besøget. Vi tager gerne alt den tid, du behøver, til at snakke om din angst, før vi begynder behandlingen. På den måde kan du gå herfra med en god oplevelse i trygge rammer.