Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Tandlægerne i Vanløse søger tandplejer

Om jobbet

Vi søger en tandplejer til en stilling på ca. 32-37 timer fordelt på 4-5 dage om ugen med opstart pr. 17/6-2024 i forbindelse med åbningen af vores nye afdeling i Vanløse. Klinikken er ved at blive bygget og står klar til åbning 15/6-2024. Du vil i stillingen som tandplejer være med til at tage imod og behandle klinikkens nye patienter. Det er derfor vigtig du er omsorgsfuld, serviceminded og har en åben personlighed, for at kunne sikre en god relation til patienterne hurtigt.

Hvad er højest på vores ønskeliste?

o Du er god til at kommunikere med patienterne
o Har et stort overblik og trives i en travl hverdag
o Du er en god kollega, der bidrager positivt til trivslen og til et godt arbejdsmiljø
o Du nysgering og har lyst til at udvikle dig
o Gerne kendskab til Dental Suite 

Hvem er Tandlægerne ved Vanløse St?

Klinikken bliver udstyret med 12 helt nye behandlingsrum og lækre omgivelser med næsten 4 meter til loftet. Klinikken er beliggende lige ved Vanløse metro og Vanløse station. Klinikken kommer til at ligge i centeret Kronen i Vanløse, som lige er blevet gennemrenoveret.  

Vi kommer fra start til at være et behandlerteam på 3 tandlæger og 3 tandplejere på klinikken, samt indgå som en del af teamet på vores andre klinikker, hvor vi har faste kurser hver 6 uge. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring selvom det er en nyopstartet klinik. Udstyret på klinikken er helt nyt og efter nyeste og bedste standarder med OP og 3D scanner med mulighed for CBCT og mikroskop på sigt. Vi kommer til at lave alle former for behandlinger på klinikken.

Hvad kan du forvente?

Hos os er der plads til dig, som du er. Vi lover dig en kollegial arbejdsplads med diverse personalegoder så som frokostordning, sundhedsforsikring og massageordning. Vi holder nogle hyggelige fredagsbarer, diverse arrangementer og sjove fester i løbet af året. Personalet har adgang til vores søsterklinik i Parken med udsigt til stadionen, hvor vi mødes ved større kampe i Parken.

Interesseret?

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke bruge meget krudt på en ansøgning, da vi langt hellere vil lære dig at kende ved en samtale. Det vil dog være en hjælp for os, hvis du kortfattet skriver, hvorfor du finder stillingen motiverende for lige netop dig samt medsender CV. Har du afklarende spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Samtaler løbende og glæder os til at møde dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen til start 1. juni 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson: Mathias Rud Jacobsen
E-mail: job@tandbro.dk Tlf.: 61 68 63 62
Tandlægerne ved Vanløse St.