Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Valby Tandklinik søger tandplejer

Om jobbet

Vi søger en tandplejer til en stilling på ca. 32-37 timer fordelt på 4-5 dage om ugen med opstart pr. 1/7-2024- gerne før. Du vil i stillingen som tandplejer overtage en veletableret bog samt tage imod nogle klinikkens nye patienter. Det er derfor vigtig du er omsorgsfuld, serviceminded og har en åben personlighed, for at kunne sikre en god relation til patienterne hurtigt.

Hvad er højest på vores ønskeliste?

o Du er god til at kommunikere med patienterne 
o Har et stort overblik og trives i en travl hverdag 
o Du er en god kollega, der bidrager positivt til trivslen og til et godt arbejdsmiljø
o Du nysgering og har lyst til at udvikle dig
o Gerne kendskab til Dental Suite

Hvem er Valby Tandklinik?

Klinikken er udstyret med 18 moderne behandlingsrum, konferencerum og callcenter.

Du kommer til at indgå i et behandlerteam på 8 tandlæger og 10 tandplejere samt indgå som en del af teamet på vores andre klinikker, hvor vi har faste kurser hver 6 uge. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring.

Udstyret på klinikken er helt nyt og efter nyeste og bedste standarder med OP og 3D scanner, mikroskop og CBCT på sigt. 

Vi laver alle former for behandlinger på klinikken og har et tæt samarbejde faggrupperne i mellem.

Hvad kan du forvente?

Vi kan tilbyde den bedste arbejdsplads med søde kollegaer og god daglig ledelse, hvor vi vægter arbejdsmiljø, åbenhed og proaktivitet højt. Du vil få indflydelse på planlægning af dine arbejdstider, så de passer ind i din hverdag. 

Vi har diverse personalegoder så som sundhedsforsikring og massageordning. Vi holder nogle hyggelige fredagsbarer, diverse arrangementer og sjove fester i løbet af året. Personalet har adgang til vores søsterklinik i Parken med udsigt til stadionen, hvor vi mødes ved større kampe i Parken.

Interesseret?

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke bruge meget krudt på en ansøgning, da vi langt hellere vil lære dig at kende ved en samtale. Det vil dog være en hjælp for os, hvis du kortfattet skriver, hvorfor du finder stillingen motiverende for lige netop dig samt medsender CV. Har du afklarende spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Samtaler løbende og glæder os til at møde dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen til start 1. juli 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson: Line Kapela 
E-mail: job@tandbro.dk Tlf.: 28 26 29 99
Valby Tandklinik