TANDLÆGESKRÆK

HAR DU TANDLÆGESKRÆK?

Så er du ikke alene. Rigtig mange danskere lige nemlig af oprigtig tandlægeskræk, og faktisk ligger det på anden pladsen over det mest kendte fobier, kun slået af højdeskræk. Vi har alle forskellige smertegrænser og fortrolighed ved det at gå til tandlæge. Derfor er det vores mål at give dig den størst mulige smertelindring, imens du behandles, så du finder tryghed ved at besøge os, fremfor angst. Vi har stor succes og erfaring med at tage os af patienter med tandlægeskræk. Du bestemmer helt selv, hvor hurtigt, vi skal gå frem. Ved første besøg vil du kun få lavet undersøgelse og eventuelt taget et par røntgenbilleder. Hvis du kommer med smerter, tager vi os naturligvis af det. Du vil gå hjem med et overslag på, hvad behandlingen vil beløbe sig til, og vi har sammen planlagt, hvordan tingene skal gribes an.

HJÆLP OG GODE RÅD TIL DIG MED TANDLÆGESKRÆK

Hvad end du er barn eller voksen, så er det helt naturligt og meget normalt at lide af tandlægeskræk. Men heldigvis findes der faktisk tandlæger med speciale i tandlægeskræk, heriblandt os. For at hjælpe dig selv bedst muligt på vej mod et godt tandlægebesøg er der nogle ting, du kan gøre inden, du skal afsted. Du skal vælge en tandlæge, du føler dig tryg ved og har tillid til – og det bliver ofte hjulpet godt på vej ved, at du får en tandlæge anbefalet af fx venner og familie, som du stoler på. Derudover skal du forberede dig på tandlægebesøget ved at møde frisk og veludhvilet op og helst skaffe dig en formiddagstid, så du ikke går og er nervøs hele dagen. Ofte hjælper det også at medbringe en ven eller et familiemedlem, som kan støtte dig. Selvom du aller mest har lyst til at blive helt væk, så er det vigtigt du får regelmæssige konsultationer, så du kommer ind i en god rytme uden for lang tid imellem. Få derudover altid din tandlæge til at forklare dig i detaljer, hvad der skal foregå, så der ikke opstår ting, der kan overraske dig negativt. Yderligere kan du snakke med din tandlæge om at få så smertefri en behandling som muligt.

TANDLÆGESKRÆK ØSTERBRO

Bor du på Østerbro, eller Nørrebro eller bare i København for den sags skyld, så er der altså håb forude for dig, der har tandlægeskræk. Her lytter vi til dig og gør alt for at sikre os, at det bliver en god oplevelse for dig, at være kunde hos os. Vi tager os god tid til at snakke med dig om din angst, og vi gør ikke noget uden at have vendt det med dig først. Ved du, at du har en større tandoperation i sigte, så tag en god snak med os inden operationen, så du kan blive helt tryg ved situationen og stoler på, at vi nænsomt tager hånd om dig. Kontakt os i dag på 35 38 51 86, hvis du vil vide mere om, hvorfor vi har speciale i tandlægeskræk.

Bestil tid hos os med det samme