BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Fem-stjernet bedømmelserGoogle anmeldelser

Fem-stjernet bedømmelserFacebook anmeldelser

Fem-stjernet bedømmelserTrustPilot logo

BØRNE- OG UNGDOMSTANDPLEJE GÆLDER FOR ALLE BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Efter at den såkaldte fritvalgsordning trådte i kraft, blev det muligt for børn og unge selv at vælge, hvorfra de vil modtage tandpleje. Dit barn kan derfor få sine tænder rettet og reguleret hos os, fremfor i den kommunale klinik.

Fordelen ved at vælge en privat klinik som os er, at vi tilbyder et væsentligt større udvalg af behandlinger. Desuden får dit barn mulighed for at vælge imellem flere forskellige type tandreguleringer, og kan fx få rettet tænder ved hjælp af Invisalign, som er en slags usynlig bøjle.

Fra 0-15 år er der via fritvalgsordningen en egenbetaling på 35% af prisen, hvor der fra 16-17 år er en egenbetaling på 0%.

FÅ RETTET TÆNDER HOS OS

Der er flere gode grunde til at du og dit barn bør vælge en tandregulering her hos os. Det er typisk muligt at komme til den første konsultation stort set med det samme. Der er altså ikke den samme ventetid, som du ofte kan opleve i det kommunale regi.

Derudover kan dit barn vælge at få reguleret sine tænder ved Invisalign-teknologien, såfremt der kun er tale om mindre justeringer. Er der tale om en større tandregulering, så benytter vi os af den klassiske togskinne-bøjle. Det er meget individuelt, hvor længe barnet skal gå med bøjlen, men hele behandlingsforløbet bliver aftalt i samarbejde med barnet og forældrene, så alle er klar over, hvad der kommer til at foregå.

Kontakt os i dag35385186 for nærmere information omkring tandregulering til børn.

Børnetandlæge København – Her kan børn og unge føle sig trygge

Hos Tandklinikken Østerbro gør vi altid en helhjertet indsats for at give børn og unge en god oplevelse. En tryg behandling er med til at give barnet et sundt forhold til tandlægen og kan langt hen ad vejen være med til at forebygge tandlægeskræk. Pådrager man sig tandlægeskræk allerede som barn, så er det meget sandsynligt, at denne fobi holder ved. Netop derfor er det alfa og omega, at barnet får opfattelsen af, at det ikke er farligt at gå til tandlæge.

Børnetandlæge København står i høj kurs blandt københavnske forældre, som gerne vil sikre sig, at deres børn bliver behandlet af professionelle og erfarne tandlæger, som er vant til at tage sig af børn. På klinikken er vi bl.a. specialister i at udføre tandreguleringer, hvilket kan være relevant for mange børn og unge. Med en tandregulering kan dit barn få det smukke smil tilbage. En veludført tandregulering kan ikke kun gavne barnets tænder og tandsundhed, men kan også have en positiv indvirkning på barnets livsglæde og selvtillid.

Tandreguleringer kan med fordel udføres tidligt

At udskyde en nødvendig tandregulering kan som udgangspunkt ikke anbefales, da tiden spiller en vigtig rolle. Døjer barnet med skæve tænder, så vil man med en tandregulering kunne forebygge yderligere tandstillingsproblemer og ikke mindst forebygge tænkelige tandskader. Ethvert barn vil på sigt blive glad for behandlingen, da reguleringen er med til at sikre et flot og sundt smil.

Er du på vegne af dit barn i tvivl om, hvorvidt en egentlig regulering er nødvendig, så kom forbi klinikken til en konsultation med dit barn. En tandlæge vil kunne komme med en faglig vurdering af, om det er nødvendigt at rette tænderne.

Bestil tid hos os med det samme