Tandlægerne i Rødovre

Dygtig tandplejer søges til nyindrettet klinik

Søg jobbet

Dygtig tandplejer søges til nyindrettet klinik
Klinik Tandlægerne i Rødovre Rødovre Port 27 2610 Rødovre
Ugentlige arbejdstimer 25-37 timer
Startdato 01-11-2024
Søg jobbet

Tandlægerne i Rødovre søger tandplejer

Om jobbet

Vi søger en tandplejer til en stilling på ca. 32-37 timer fordelt på 4-5 dage om ugen med opstart pr. 1/11-2024 i forbindelse med åbningen af vores nye afdeling i Rødovre. Du vil i stillingen som tandplejer være med til at tage imod og behandle klinikkens nye patienter. Det er derfor vigtig du er omsorgsfuld, serviceminded og har en åben personlighed, for at kunne sikre en god relation til patienterne hurtigt.

Hvad er højest på vores ønskeliste?

o Du er god til at kommunikere med patienterne
o Har et stort overblik og trives i en travl hverdag
o Du er en god kollega, der bidrager positivt til trivslen og til et godt arbejdsmiljø
o Du nysgering og har lyst til at udvikle dig
o Gerne kendskab til Dental Suite 

Hvem er Tandlægerne ved Vanløse St?

Klinikken er udstyret med 10 helt nye behandlingsrum og lækre omgivelser med næsten 4 meter til loftet. Klinikken er beliggende lige ved Rødovre St. med gratis parkerings muligheder.

Behandlerteamet består af 3 tandlæger og 3 tandplejere på klinikken. Derudover indgår du som en del af teamet på vores andre klinikker, hvor vi har faste kurser hver 6 uge. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring på tværs af klinikkerne. Udstyret på klinikken er helt nyt og efter nyeste og bedste standarder med OP og 3D scanner med mulighed for CBCT og mikroskop på sigt. Vi kommer til at lave alle former for behandlinger på klinikken.

Hvad kan du forvente?

Hos os er der plads til dig, som du er. Vi lover dig en kollegial arbejdsplads med diverse personalegoder så som frokostordning, sundhedsforsikring og massageordning. Vi holder nogle hyggelige fredagsbarer, diverse arrangementer og sjove fester i løbet af året. Personalet har adgang til vores søsterklinik i Parken med udsigt til stadionen, hvor vi mødes ved større kampe i Parken.

Interesseret?

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke bruge meget krudt på en ansøgning, da vi langt hellere vil lære dig at kende ved en samtale. Det vil dog være en hjælp for os, hvis du kortfattet skriver, hvorfor du finder stillingen motiverende for lige netop dig samt medsender CV. Har du afklarende spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Samtaler løbende og glæder os til at møde dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson: Camilla Filipsen
E-mail: job@tandbro.dk Tlf.: 27 17 13 24
Tandlægerne i Rødovre

Søg jobbet her