Få 15% på alle frie ydelser

Studierabat tandlæge

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om studierabat
Personale tandbro

Få 15% studierabat på alle frie ydelser

Alle myndige danskere skal have råd til at gå til tandlæge – også studerende. Dette gør vi en indsats for at sikre ved at give 15 % rabat til studerende på alle frie ydelser. Er uheldet ude, og har du brug for en tandbehandling, så kan du spare en pæn del af den samlede pris og dermed skåne din studieøkonomi.

Her på siden vil du kunne danne dig et overblik over, hvordan du indløser din studierabat, hvilke ydelser du kan få rabat på og meget mere. Du vil også få en lang række gode tips til at passe på dine tænder, så du reducerer risikoen for, at du bliver nødt til at betale for en dyr tandbehandling.

Du er i øvrigt velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores studierabat-politik og / eller priser.

Ring til os på: 69 89 69 88 og få en tandlægetid med studierabat. 

Hos os får du 15 % studierabat på stort set alle vores ydelser, kun med få undtagelser. Du sparer 15 % på alle frie ydelser. Listen over disse ydelser er lang.

Du får bl.a. rabat på følgende ydelser:

Det er behandlinger, der normalt er i den dyre ende, men som du kan få udført til en overkommelig pris grundet studierabatten. For eksempel kan der være rigtig mange penge at spare på bl.a. plastfyldninger og implantater, hvis man er under uddannelse.

Der er dog som bekendt også nogle ydelser, du ikke kan få rabat på. Det gælder bl.a. tandeftersyn, tandrens og tandblegning.

Ønsker du svar på, om vi yder rabat på den behandling, du står over for at skulle have udført, så kontakt os gerne. Så giver vi dig vished.

Fremvisning af studiekort er påkrævet

Vil du gerne have 15 % rabat på de fleste af vores ydelser? I så fald skal du blot kunne dokumentere, at du er under uddannelse. I den anledning skal du kunne fremvise et gyldigt studiekort. Husk at gøre opmærksom på, at du er studerende inden betaling. På den måde kan vi trække rabatten fra den samlede pris, så du får den rabat, du er berettiget til.

Og husk; uanset om du gør brug af vores studierabat eller ej, så har du selvfølgelig mulighed for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på den givne tandbehandling, inden du gør yderligere. På den måde ved du også, hvad du kan forvente dig af behandlingen rent økonomisk.

Pas godt på dine tænder og hold dine tandlægeudgifter nede

Vil du gerne undgå store tandlægeregninger i fremtiden? I så fald er løsningen ikke at droppe de regelmæssige tandeftersyn eller springe nødvendige tandbehandlinger over. For eksempel er den årlige undersøgelse og tandrensning med til at reducere risikoen for, at du udvikler huller i tænderne, som du skal betale dyre domme for at få lavet.

Det er ikke billigt at gå til tandlæge, men du har kun ét tandsæt, og du skal derfor passe godt på dine tænder. Dette skal du gøre gennem hele livet – også i den periode, hvor du er under uddannelse. Tandbehandlinger er ikke det sjoveste at bruge penge på, men husk, at det er en investering i din sundhed og i dit helbred. Når du bliver ældre, vil du takke dig selv for at have passet så godt på dine tænder. Gå derfor regelmæssigt til tandlæge, børst dine tænder grundigt to gange om dagen, brug tandtråd og tænk over, hvad du putter i munden (pas på med for meget sodavand, kaffe etc.).

Vi ved, at det ikke altid er en dans på røde roser at være studerende rent økonomisk, hvorfor vi netop kører med den omtalte 15 % studierabat, der giver rabat på alle frie ydelser. Vi håber, at denne studierabat kan gøre det hele lidt mere overkommeligt for dig.

Er der mulighed for tilskud også?

I dag er der mulighed for at få tilskud til mange tandbehandlinger, hvis man er medlem af en sygeforsikring. Det kan f.eks. være, at du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, der, alt efter hvilken gruppe du tilhører, giver tilskud til de fleste behandlinger hos tandlægen.

Er du i tvivl, om du er medlem af en sygeforsikring, så kan du med fordel undersøge det, da det kan spare dig for mange penge.

Er du ikke medlem af en sygeforsikring, så benyt dig af din 15 % studierabat – det kræver som sagt ikke andet end et gyldigt studiekort.

Har du tandlægeskræk?

Rigtig mange unge mennesker lider af tandlægeskræk, og dette er selvfølgelig også en af grundene til, at mange unge studerende udebliver fra tandklinikkerne. Leder du efter en tandlæge, der forstår sig på din tandlægeskræk, og som formår at tage hensyn til den, så er du landet på den rigtige side. Ikke nok med, at du får 15 % studierabat, så er du også garanteret en professionel og værdig behandling, hvis du døjer med tandlægeskræk.

Når du bestiller tid til en konsultation eller tandbehandling, så oplys da, at du lider af tandlægeskræk, hvis det er tilfældet. Så bliver der taget hensyn til det.


Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

Tandlæge København