Invisalign - tandretning med usynlige skinner

Går du og overvejer at få rettet dine tænder? Hvad end det er på grund af skævheder, mellemrum eller noget helt tredje, så står vores specialister klar – få hundrede meter fra Trianglen og Østerbrogade. Hos Tandklinikken Østerbro tilbyder vi alverdens former for behandlinger, inklusiv tandregulering med den næsten usynlige bøjle, Invisalign. Vi har et dedikeret Invisalign team, som udelukkende foretager tandregulerings behandlinger. Derfor har vi særdeles stor erfaring i tandregulering med de usynlige bøjler fra Invisalign.

Vores patienter kommer ind til os og ønsker en regulering af deres tænder af meget forskellige årsager. Nogen gør det pga. tandstillingsfejl, der giver gener, når man bider sammen. Andre gør det af kosmetiske årsager, og nogle er simpelthen nødt til at få sine tænder rettet, på grund af forkert kæbestilling, pladsmangel eller noget helt tredje. Uanset hvilken årsag du har, til at få rettet tænder, så står vores Invisalign specialister klar til at hjælpe dig, som din foretrukne behandlinger i Invisalign København. 

Invisalign retter dine tænder diskret

Få rettet dine tænder med en gennemsigtig bøjleSom voksen er det ikke sikkert, at du har lyst til at gå med den klassiske togskinne-bøjle – dog kan det være en nødvendighed alt efter, hvilken type tandregulering, der er tale om. Drejer det sig om en mindre skævhed i for eksempel fortænderne, så kan du kan få invisalign skinner. Invisalign er en nærmest usynlig skinne, der skal bruges alle døgnets 24 timer, undtagen når du spiser og børster tænder.

Skinnen er lavet af et stærkt termoplastisk materiale, der naturligvis er medicinsk godkendt. Det er individuelt, hvor længe behandlingen med Invisalign står på, men du skal jævnligt gå til tjek hos bøjletandlægen, og så vil du også jævnligt få udleveret en ny skinne, som så gradvist retter dine tænder ind på den ønskede plads. Lad os tage os af din tandregulering, uanset hvilken type, der er tale om. Vi kan sørge for, at du får det perfekte smil, du altid har drømt om, med Invisalign.

Da vi benytter en næsten usynlig bøjle, er tandregulering hos os, meget diskret, og du skal ikke være nervøs for, om du skal gå rundt med en stor og hæmmende bøjle, som skriger til dine omgivelser, hver gang du åbner munden.

Få en tryg tandretning med Invisalign hos os

Hos Tandklinikken Østerbro byder vi dig velkommen blandt et stærkt hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Her er du altid i gode hænder, uanset hvilken behandling du har behov for. Vores primære fokus, ligger på at give dig en god og smertefri oplevelse, og blandt andet derfor er vores tandklinik indrettet med topmoderne maskiner og udstyr, og vi benytter de bedste og nyeste løsninger, som eksempelvis Invisalign. Bor du i København, så kan det være noget af en jungle at finde en tandlæge, som du er tryg ved. Som regel hjælper det, hvis man får en anbefalet af familie eller venner, men uanset hvad din begrundelse for at vælge os er, så glæder vi os til at tage imod dig i klinikken. Her tager vi os af dine tandproblemer, og vi udfører professionel og veludført tandregulering på voksne. Vil du gerne have rettet dine tænder, men lider du af tandlægeskræk, så kan du bare tage det helt roligt. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til patienter, der er bange for at sætte sig i tandlægestolen. Her er du i trygge hænder, og vi gør alt hvad vi kan, for at sikre, at du får en god og behagelig oplevelse.

Hvad koster tandregulering?

Afhængig af hvilken type tandregulering du skal have foretaget, og om du kan få løst problemet med vores usynlige bøjle, Invisalign, kan prisen på tandregulering variere. Ring til os i dag, hvis du vil have en snak omkring priser på behandling med bøjle, eller vil høre mere om hvordan tandregulering foregår. Du kan også bestille tid til behandling på telefon 35 38 51 86 eller ved at udfylde bestillingsformularen HER – det er nemt og hurtigt. Du kan naturligvis også skrive til vores mail, hvis du har mindre spørgsmål eller lignende. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Invisalign byder på mange fordele

De fleste kender Invisalign som den usynlige bøjle, men er ikke nødvendigvis klar over, hvilke fordele bøjlen byder på foruden at være mere eller mindre usynlig. Står du og har brug for en tandregulering, og overvejer du derfor, om Invisalign er det rette valg, så kan du med god grund sætte dig ind i, hvilke gode grunde der er til at vælge denne innovative bøjle.

  • Henvendt til alle aldersgrupper
  • Kan tages ud ved behov
  • Høj succesrate
  • Ingen eller milde smerter

Henvendt til alle aldersgrupper – Mens andre bøjler er tilegnet børn, så er Invisalign bøjlen til alle. Med denne bøjle kan du – uanset alder – få løst dine udfordringer med krydsbid, underbid eller noget helt tredje. Dog er det ingen hemmelighed, at bøjlen er mere populær blandt nogle aldersgrupper end andre. Især unge mennesker er glade for muligheden for at få rettet tænderne vha. en usynlig bøjle.

Kan tages ud ved behov – Det er endvidere ualmindeligt let at tage skinnerne ud ved behov. Som udgangspunkt bør skinnerne sidde på døgnet rundt, når man altså ikke lige spiser. Der er ikke desto mindre stor frihed forbundet med at kunne tage skinnerne ud. Invisalign skiller sig i den anledning ud fra den traditionelle bøjle (togskinner), som ikke bare lige kan tages ud.

Høj succesrate – Resultatet af en tandregulering (Invisalign eller ej) vil altid variere fra person til person. Nogle mennesker oplever fantastiske resultater på bare et par måneder, mens andre skal vente et halvt år på at opleve en lille effekt. Generelt kan man dog sige om den usynlige bøjle, at den byder på en høj succesrate. Rigtig mange har fået deres drømmesmil takket være Invisalign, hvorfor du også bør tage løsningen til overvejelse.

Ingen eller milde smerter – Invisalign bøjlen vil som hovedregel ikke forårsage smerter eller ubehag på anden vis. Der er få undtagelser, men rent statistisk er risikoen for at opleve slemme smerter meget begrænset. Med andre ord kan du med denne bøjle drage nytte af skånsom tandregulering.

Professionel tandregulering er også henvendt til børn

Behovet for at få udført en tandregulering opstår som regel allerede i barndommen, hvor tænderne vokser og udvikler sig. I denne proces sker der tit og ofte det, at der opstår uønskede mellemrum og skævheder, som sjældent går væk af sig selv. Man kan vælge at leve med dette, men man har også mulighed for at få foretaget en effektiv behandling. Hos Tandklinikken Østerbro agerer vi både traditionel tandlæge og børnetandlæge, hvorfor vi kan servicere begge målgrupper. Derved kan mor og datter blive behandlet hos én og samme klinik.

Tandregulering med en usynlig bøjle - Invisalign

Tandretning København – specialister i Invisalign

Tandregulering København – hvilken tandlæge skal jeg bruge?

En oplagt mulighed er at besøge Tandklinikken Østerbro, hvor vi i årevis har udført tandreguleringer ved brug af bl.a. Invisalign. Dette sker på adressen Ndr. Frihavnsgade 27, 2100 København, som har åbent fra mandag til fredag. Klinikken ligger blot et par hundrede meter fra både Østerbrogade og Trianglen, hvilket sikrer let transport.

I vores københavnske klinik bliver du mødt af nogle af landets dygtigste tandlæger, tandplejer og klinikassistenter. Har du et stort ønske om at gøre noget ved dine skævheder eller mellemrum i tandsættet, så vil vi gøre vores ypperste for at finde en løsning, der både vil give mening nu og her og på længere sigt. Invisalign kunne i den forbindelse være et godt bud.

Invisalign København foregår hos Tandklinikken Østerbro, hvor vi gennem tiden har foretaget rigtig mange succesfulde tandreguleringer, bl.a. med Invisalign. Ønsker du mere viden om denne form for moderne tandregulering, så skriv eller ring.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvad koster tandregulering med Invisalign?
A: Prisen for tandregulering med Invisalign kan variere alt efter hvilken type regulering, du har brug for. Kontakt os hos Tandklinikken Østerbro for en nærmere snak om prisen på Invisalign.

Q: Hvilke fordele har tandregulering med Invisalign?
A: Invisalign tandregulering er en diskret metode til at få rettet dine tænder uden at skulle ty til den traditionelle metalbøjle. Bøjlen kan nemt tages ud efter behov, når du spiser eller børster tænder. Invisalign er velegnet til alle aldersgrupper, og du vil højst sandsynligt opleve ingen eller meget lidt ubehag ved brug. Den usynlige bøjle er desuden effektiv, hvor patienter har opnået solide resultater efter helt ned til kun et par måneders brug.

Q: Hvordan foregår en tandregulering med Invisalign?
A: Nå din tandlæge har godkendt dig til behandlingen, bliver der taget billeder, røntgen, digitale scanninger eller et tandaftryk af tænderne. Dette bliver brugt til at fremstille dine Invisalign-skinner, som du selv skal skifte ud hver 1-2 uge. Hver 6. til 8. uge kommer du forbi klinikken, hvor vi kan følge tændernes udvikling, og du kan få en serie nye skinner. Efter den afsluttede behandling anvender vi retrainere til at bibeholde dine flotte og tilrettede tænder.

Bliv ringet op

    Dit navn

    Dit telefon nr.