Få smilet tilbage

Tandblegning

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger
Tandbro - Tandlæge København

Tandblegning

Drømmer du også om at få hvidere tænder? Kom forbi vores klinik på Østerbro,Valby eller Christianshavn, for en professionel blegning af dine tænder i København.

Tænder har fra naturens hånd en gullig nuance, og bliver med alderen mere gullige eller gråtonede. Tobak, the, rødvin, kaffe og cola er blandt de værste produkter, der forstærker misfarvningen.

Få smilet tilbage med tandblegning

Tandblegning er en effektiv og anerkendt metode til afhjælpning af problemet med misfarvede tænder. Især tænder med gullige farver er modtagelige for behandling, hvorimod gråtonede tænder er en anelse sværere at blege.
Afblegning af tænder kan gøres på alle tænder, men det er vanskeligt at love på forhånd, præcist hvor meget hvidere de bliver. Vi kan kun sige, at de bliver hvidere.

Under en tandblegning foregår der en kemisk nedbrydning af de farvestoffer, som har forårsaget misfarvningen. Vi benytter en særlig form for brintoverilte, som trænger ind i tændernes emalje. Store farvede molekyler nedbrydes i denne proces, til mindre, og dermed også mindre farvede, molekyler. Resultatet er lysere tænder. Farvestofferne vil dog til stadighed samles i dine tænder, og derfor skal du regne med at gentage tandblegningen efter nogle år.

På vores tandklinik på Østerbro, Valby og Christianshavn bleger vi tænder på følgende måde:
Hjemmeblegning, hvor du får udleveret blegemidlet og selv styrer processen derhjemme ved at komme blegemidlet i en individuelt fremstillet skinne og gå med den nogle timer hver dag, oftest i et par uger.

Godt at vide om tandblegning

Det er vigtigt at understrege, at behandlingen ikke på nogen måde beskadiger tandemaljen. Hvis din tandemalje er meget slidt, skal du overveje, om blegning er den korrekte behandling, eller der hellere skal fremstilles porcelæns- eller plastfacader, der er limet på forsiden af fortænderne.

Dit tandkød skal være sundt, og dine fyldninger være tætte, før blegningen finder sted. Undertiden er det nødvendigt efterfølgende, at udskifte meget misfarvede fyldninger, da fyldningerne ikke altid bleges tilstrækkeligt.

Hvad må man spise efter tandblegning? De fleste patienter får en kortvarig øget temperaturfølsomhed efter blegning, da overfladen midlertidigt bliver lidt mere åben og porøs. Det medfører også, at man bør undgå rygning, rødvin og the, de første par dage.

Bestil tid til tandblegning

Har du interesse i, eller har gået med tanken om tandblegning, i længere tid, kan du altid bestille tid, nemt og hurtigt lige HER. Du er også meget velkommen til, at ringe til os på telefon 69 89 69 88, hvis du foretrækker dette, eller du har et par spørgsmål forud for din beslutning om tandblegning.

Hvad koster en tandblegning? En hjemmeblegning hos os, koster 3500 kroner. Se den aktuelle prisoversigt på alle vores services i København Ø. Er du i tvivl om noget, kan du altid skrive til vores e-mail info@tandbro.dk og få svar på dine spørgsmål.

Finansiering af tandblegning

Som nævnt i forrige afsnit koster en hjemmeblegning hos Tandbro 3500 kroner. Dette beløb kan betales kontant, men det er også muligt at låne til behandlingen. Med et lån gennem sparexpres kan du dele betalingen op i mindre, overskuelige bidder. Du har mulighed for at låne hele beløbet, men kan også nøjes med at låne en mindre sum (dog mindst 2500 kroner). Det tager under 2 minutter at indhente et uforpligtende lånetilbud, hvorfor du hurtigt vil kunne få svar på, hvad det koster at låne til tandbehandlinger, herunder tandblegninger.

Ligesom andre lånetyper er omtalte lån henvendt til voksne over 18 år. Det er endvidere et krav, at du har adgang til NemID, da dette bruges til identificering. Der er ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger forbundet med dette lån.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for at låne penge, og i givet fald hvor stort lånet skal være, så læg et budget og klik dig derefter forbi denti.dk. På anviste link vil du kunne finde yderligere information omkring lånebeløb, løbetid, vilkår m.v.

Tandblegning København

Tandblegning København vinder i den grad frem i disse år. Det kunne måske hænge sammen med, at københavnerne har fået øjnene op for, at professionelle tandblegninger er både effektive, smertefrie og lettilgængelige rent økonomisk. Står en effektiv tandblegning øverst på din personlige ønskeliste, og har du hjemme i København, så kan du med fordel smutte forbi vores klinik. Hos Tandbro Østerbro, Valby og Christianshavn har vi udført et utal af tandblegninger for såvel unge som voksne og ældre.

Ønsker du at få udført en tandblegning i København, og ønsker du ikke at betale overpris, så er vi de rette at gå til. Vi garanterer i hvert fald kvalitet og ekspertise for alle pengene. Vi kan hjælpe dig med at få det ønskede smil, hvad enten du er træt af dine gullige, gråtonede eller på andre måder misfarvede tænder. Vi har travlt i vores klinik i København, men vil naturligvis bestræbe os på at finde tid til dig så hurtigt som muligt. Har du allerede indset, at en tandblegning er en fantastisk investering, så bestil tid i dag via hjemmesiden. Det kræver blot, at du udfylder en kort formular.

Hvad kan jeg forvente af tandblegningen?

Resultatet af en tandblegning er – og vil altid være – meget individuel. Som klient har du selv mulighed for at præge resultatet. Det vigtigste er, at man følger samtlige anvisninger. Springer man behandlingen over i en dag eller to, så vil det typisk kunne ses på slutresultatet. Det er dog muligt at forlænge behandlingen, hvis man enten bevidst eller ubevidst har sprunget et par dage over.

Med før- og efterbilleder er der rig mulighed for at vurdere virkningen. Nogen vil se en kæmpe forskel, mens andre oplever en beskeden effekt. Hvor stor en effekt tandblegningen vil have afhænger bl.a. af udgangspunktet. Vores erfaring viser, at professionel tandblegning i langt de fleste tilfælde har en rigtig god virkning.

Som udgangspunkt vil man ikke opleve bivirkninger i forbindelse med tandblegningen. Man kan dog opleve overfølsomhed over for kulde og varme i en eller anden grad. Oplever du bivirkninger, som tandlægen ikke har nævnt, så kan der være god idé i lige at tage kontakt til vedkommende for faglig sparring.


Ofte stillede spørgsmål til tandblegning

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Tandblegning reducerer misfarvningen af dine tænder og giver dig et pænere hvidere smil, uden at det går ud over emaljen. Vi benytter en særlig brintoverilte, der trænger ind i tændernes emalje. De farvede molekyler, der er årsagen til misfarvningen i dine tænder, bliver dernæst reduceret i størrelsen. Dette skaber hvidere tænder i din mund og kan bringe selvtilliden tilbage i dit smil.

Tandblegning er en sikker og effektiv behandling, der hjælper dig af med misfarvede tænder. Der er dog ingen garanti for, hvor meget hvidere de bliver. Farvestofferne, der benyttes i tandblegning, falmer over tid, og du kan derfor få behov for en ny afblegning efter et par år.

Prisen på en tandblegning fremgår af vores prisoversigt under kategorien Kosmetik. Hos Tandbro får du altid en sikker og professionel behandling. Bestil en tid til afblegning og få et flottere hvidere smil hos os.

Tandlægeskræk

… har vi et særlig fokus på

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

Tandlæge København

Du er sikre den bedste behandling

… da vi samarbejder med de bedste

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen.