Vi passer på dig

Fyldninger

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger
Tandbro - Tandlæge København

Fyldninger

I klinikken benytter vi fortrinsvis plastfyldninger ved udskiftning af dårlige fyldninger og ved nye huller, når vi laver en tandfyldning.

Plast opfylder nuværende krav til både styrke og æstetik. I dag anvender vi stort set kun sølvamalgam, hvis det er meget vanskeligt at tørlægge.

Plast findes i flere farver så vi kan som regel finde en farve, der passer ind i dit tandsæt.mEfter at tanden er boret ren, ætser vi emaljen med en svag syre for at gøre overfladen ru, så plasten sidder godt fast på tanden. Derefter forbehandler vi tandbenet med bestemte væsker som giver en kemisk binding til tandbenet.

Til sidst anbringes plasten, og den hærdes med blåt lys hvorefter overskud fjernes, og fyldningen pudses op. En plastfyldning holder normalt i mange år, men der er mange individuelle forhold, der gør det svært at sige, om det er 5, 10 eller 15 år.

Et alternativ til plastfyldningerne er kroner af porcelæn eller guld. Disse har betydelig større holdbarhed end plastfyldninger, og porcelænet kan kosmetisk laves mere naturtro end plast. Vi kommer desværre ikke uden om, at disse kroner også er en del dyrere end plastfyldninger og tager længere tid at få fremstillet.

Hvad koster en plastfyldning (tandfyldning)?

Selvom prisen ikke bør være afgørende for, hvorvidt man får udført behandlingen eller ej, så kan det være rart at vide, hvad en tandfyldning koster. I den anledning henviser vi til vores prisoversigt, hvor alle vores priser på plastfyldninger er at finde. Ud fra denne oversigt vil du erfare, at prisen først og fremmest afhænger af, om det drejer sig om en fortand, en lille kindtand eller en stor kindtand. Dernæst har antallet af flader også noget at sige i forhold til kompleksiteten og derved prisen. Ud fra oversigten vil du også blive gjort bekendt med, at prisforskellen på henholdsvis kroner og tandfyldninger er stor.

Et presset budget bør ikke være en hindring for at få lavet en tandfyldning. En sådan behandling kan naturligvis finansieres, såfremt der ikke er mulighed for at betale kontant. Læs alt om finansiering af tandbehandlinger her.


Ofte stillede spørgsmål til behandling af fyldning

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Prisen for en fylding afhænger af, hvilken tand det drejer sig om, og hvor mange flader, der skal behandles. Medlemmer af “danmark” får naturligvis tilskud. Du kan i vores prisoversigt se de nærmere detaljer.

En tandfyldning foregår normalt således: Først bores tanden ren. Bagefter ætses emaljen med en mild syre for at få en ru overflade på tanden. Dernæst forbehandles tandbenet med bestemte væsker, som danner en kemisk binding med tandbenet. i næste trin anbringes plasten og hærdes med blåt lys. Til sidst fjernes overskud, og fyldningen pudses op for at danne et pænt og naturligt resultat.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.

Vi benytter fortrinsvis plastfyldninger til både fyldning af nye og til udskiftning af dårlige fyldninger. Vores plastfyldninger kommer i mange forskellige farver, så du får en farve, der matcher med dit tandsæt. Dermed beholder du det naturlige look. Hvis det er meget besværligt at tørlægge, benytter vi næsten udelukkende sølvamalgam.

Tandlægeskræk

… har vi et særlig fokus på

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

tandlæge københavn

Du er sikre den bedste behandling

… da vi samarbejder med de bedste

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen.

Studierabat

… på 15% til studerende

Vi ved, at det for nogle kan være en stor udgift at få lavet tandbehandlinger – særligt for studerende. Derfor giver vi 15 % i studierabat på alle frie ydelser. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt, også som studerenede. Derfor giver vi en håndsrækning rent økonomisk, så det er muligt for alle at få råd til regelmæssige tandbehandlinger.

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at have fokus på tandpleje hver dag. På den måde sikrer du også, at dine problemer med tænderne ikke vokser sig store, når de hele tiden bliver passet.