Din lokale tandlæge på Frederiksberg

Tandlæge Frederiksberg

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Vi er den rette tandlæge på Frederiksberg for dig, der vægter tillid, kvalitet og et trygt miljø højere end noget andet, når du går til tandlæge. Vi brænder nemlig for at skabe gode og trygge oplevelser for vores patienter, så det at gå til tandlæge bliver en fornøjelse i stedet for det modsatte.

Hos os kan du forvente en omhyggelig og professionel behandling, hvad end du står over for et rutinemæssigt tandeftersyn, eller om du har booket tid til en større tandbehandling. Vi har nemlig mange års erfaring med at udføre tandbehandlinger af enhver art.

Tandlæge på Frederiksberg med smertefrie behandlinger

Det er en skrøne, at tandbehandlinger altid er forbundet med mange smerter. En tandbehandling kan nemlig sagtens foregå helt smertefrit, selvom mange forbinder tandlægebesøget med smerte, så vil det ikke ske hos os.

Vi tilbyder smertefrie tandbehandlinger, og vi håber, at du vil give os chancen for at vise, at det ikke gør ondt at gå til tandlægen hos os.

For at sikre en smertefri behandling kræver det en effektiv bedøvelsemetode, som alle vores behandlere er oplærte i. Dette tilbyder vi alle vores patienter, da vi ikke mener det skal gøre ondt at gå til tandlægen. Ønsker du også at få udført en smertefri behandling, så kontakt os og hør mere om mulighederne.

Vores klinik på Frederiksberg er ikke åbent endnu, men vores klinik i Valby, er klar til at servicere dig allerede nu.

Tandlæge Østerbro
Tandlæger østerbro

Du kan føle dig helt tryg i klinikken – selv med tandlægeskræk

Vores tandklinik på Frederiksberg byder på lyse lokaler og en hyggelig stemning, der gør, at du føler dig godt tilpas i det øjeblik, du træder ind ad døren. Endvidere sørger vores personale, bestående af tandlæger, tandplejer og klinikassistenter for, at du føler dig lyttet til og respekteret.

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at alle vores patienter får en god oplevelse, og det gælder selvfølgelig også de af vores patienter, der lider af tandlægeskræk. Siden vi åbnede klinikken, har vi behandlet rigtig mange patienter med tandlægeskræk med stor succes, så vi kan også tage os godt af dig og dine tænder.

Billig tandlæge på Frederiksberg

Vores tandlæger på Frederiksberg er både professionelle, tillidsvækkende og erfarne, men det er ikke ensbetydende med, at det skal være dyrt at gå til tandlæge. Vi betragter os selv som en billig tandlæge på Frederiksberg, idet vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Via vores overskuelige og gennemsigtige prisliste kan du finde svar på, hvad de forskellige tandbehandlinger koster. Vi har også mulighed for at lave et prisoverslag på en konkret behandling. Du kan tilmed kontakte os ved spørgsmål omkring tilskud og / eller finansiering.

tandlæge østerbro
Tandlæger østerbro

Book tid til din tandbehandling i dag – også i akutte tilfælde

Er uheldet ude, og har du f.eks. knækket en tand eller fået akut tandpine, så er det vigtigt, at du kan få en tandlægetid hurtigst muligt. I den anledning skal du være bekendt med, at du kan få en akut tid hos os. Ved behov opfordrer vi dig til at kontakte os telefonisk.

Booking af tider er også nemt og hurtigt i mindre akutte tilfælde. Vi ønsker at være din faste og foretrukne tandlæge på Frederiksberg, og vi har derfor sørget for, at du kan bestille en tid med få klik (via vores hjemmeside). Du kan også vælge at kontakte os direkte via telefon eller mail inden for vores åbningstider, hvis du foretrækker det.

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Anne Falkesgaard Hansen
Tandlæge
Anne Falkesgaard Hansen
Lotte Gram Hallander
Tandlæge
Lotte Gram Hallander
Mangler billede
Tandlæge
Brian Andersen
Tandlæge
Sarah Coleman
Tandlæge
Isabella Kanadel
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Tandplejer
Sara Rieks
Tandplejer
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Michella Hansen
Tandplejer
Mille Kammer
Tandplejer
Tine Isabella Truong
Tandplejer
Inger Ancher
Tandplejer
Sisse Larsen
Tandplejer
Louisa Andsbjerg
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Louise Hinze
Klinikassistent
Simone Scheel
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Trine Gram
Klinikassistent
Joan Petersen
Klinikassistent
Fahamida
Klinikassistentelev
Tanja Prathumchai Axelsen
Administration
Mazyar Oraei