Din tandlæge Østerbro

Tandlægerne i Parken

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Kontakt
Adresse
Parken, Øster Allé 56, 7. sal 2100 København Ø
tandlæge østerbro

Lær os at kende

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen. 

På tandklinikken arbejder fire tandlæger, fem tandplejer og otte klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter der mangler en akut tandlæge, får en tid samme dag. 

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr.

Tandlæge københavn
Miljoevenlig tandlaege Koebenhavn

Miljø og hygiejne

Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit. Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

Hygiejnen bliver prioriteret højt. Hele personalegruppen bruger altid mundbind, beskyttelsesbriller og nye handsker ved alle behandlinger. Klinikken er udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i vores sterilisation, bl.a. opvaskemaskine og autoklave. Statens Seruminstitut kontrollerer månedligt vores hygiejne standard.

Billig tandlæge København

Som centralt placeret i København, er vi både tandlæge på Østerbro, samt lokal tandlæge København. Vi anvender udelukkende markedets bedste materialer og udstyr, men samtidig tilbyder vi behandlinger til meget skarpe priser, hvorfor der er mange der syntes, at vi er en kvalitetsbevidst billig tandlæge i København. 

Alle vores behandlinger er nøje gennemgået med hvert enkelt patient, og man får ikke foretaget en behandling, før man har et skriftligt overslag på den forestående behandling, således at man altid ved hvad det vil koste. 

Vi tilbyder på klinikken yderligere behandlinger i fuld narkose, hvis din tandlægeskræk er så slem, så det ikke er muligt at få foretaget behandlingen ved lokalbedøvelse. Vores personale har stor erfaring i at behandle patienter i fuld narkose, så hvis du mangler en billig tandlæge i København, kan vi også tilbyde dette. 

billig tandlæge københavn

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Anne Falkesgaard Hansen
Tandlæge
Anne Falkesgaard Hansen
Lotte Gram Hallander
Tandlæge
Lotte Gram Hallander
Mangler billede
Tandlæge
Brian Andersen
Tandlæge
Sarah Coleman
Tandlæge
Isabella Kanadel
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Tandplejer
Sara Rieks
Tandplejer
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Michella Hansen
Tandplejer
Mille Kammer
Tandplejer
Tine Isabella Truong
Tandplejer
Inger Ancher
Tandplejer
Sisse Larsen
Tandplejer
Louisa Andsbjerg
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Louise Hinze
Klinikassistent
Simone Scheel
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Trine Gram
Klinikassistent
Joan Petersen
Klinikassistent
Fahamida
Klinikassistentelev
Tanja Prathumchai Axelsen
Administration
Mazyar Oraei

Vi har åbent i dag

08:00 – 18:00

Bestil tid nu

Ring mig op

69 89 69 88

Ofte stillede spørgsmål

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Det er rigtig nemt at skifte til os som din nye foretrukne tandlæge. Du kan enten gøre det online, ved at bestille en tid, eller ringe til os i telefonen og fortælle os at du gerne vil skifte over til os. Vi indhenter automatisk dine gamle journaler, røntgenbilleder og lignende fra din gamle tandlæge, og klarer hele skiftet for dig.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Ja, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe hos sygesikring Danmark, kan du til visse behandlinger få tilskud. Du kan se hvilke behandlinger der er tilskud på og hvor meget under vores Priser.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.