Vi passer på dig

Tandlægeskræk

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger
Tandbro - Tandlæge København

Tandlægeskræk – lad os hjælpe

Vi hjælper hvert år flere hundrede patienter af med deres tandlægeskræk, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Vi har fuld forståelse for, hvor invaliderende det kan være at have tandlægeskræk, og for nogle hvor svært det kan være, blot at ringe til os. Du skal vide, at vi tager din henvendelse meget seriøs, og sætter ekstra god tid af til din behandling, således at det hele kan foregå i dit tempo, når du kommer og besøger os.Husk på, at mens du læser dette, så er du allerede et skridt nærmere, at slippe af med din skræk.

 

Sådan hjælper vi dig af med din tandlægeskræk

Når du bestiller en tid hos os, så husk at fortælle os, at du ikke er glad for at komme til tandlægen. Så kan vi sætte ekstra god tid af til behandlingen, så vi kan tage det stille og roligt, i dit tempo.

Når du bestiller tid hos os, så kan du forvente at:

  • Du bestemmer. Du får altid at vide hvad der foregår undervejs i din behandling. Selvom vi er yderst opmærksomme på dine signaler, så må du gerne fortælle os, hvad du kan klare, og hvad du ikke er parat til. Vi tager alle dine bekymringer alvorligt, og vi gør ikke noget, som du ikke selv har sagt ja til. 
  • God tid. Vi sørger for at sætte nok tid af til at lytte til dine bekymringer, og vi forklarer dig grundigt hvad behandlingen går ud på.
  • Grundig information. Vi informerer dig omkring alt, både før, under og efter behandlingen. På den måde er du selv med i behandlingen, og du ved hvad der sker, så du aldrig føler at du mister kontrollen. Vi gør INTET uden at du er velinformeret, og har sagt ja til det.
  • Du ved hvad det koster. Du har muligheden for at få et behandlings- og prisoverslag med det samme, så du kan se hvad din behandling koster. Den første konsultation kan enten være en samtale eller en undersøgelse af dine tænder, alt efter hvad du selv er parat til.
  • Smertelindring Ofte opstår tandlægeskræk af angsten for smerte. Det er derfor vigtigt, at du er smertedækket, når vi behandler dig. Du vil derfor altid være garanteret en smertefri behandling hos os.
  • Tag gerne en omsorgsperson med. Det kan være en god idé at tage en omsorgsperson med. Én som kan holde dig i hånden og give dig den ekstra tryghed, du har behov for, og én som kan hjælpe dig med at udtrykke dine følelser, hvis det bliver svært for dig undervejs i behandlingen.
  • Tillid og respekt. Er en selvfølge hos os. Vi kan ikke understrege det nok. Ingen spørgsmål og ingen angst er ubetydelig, hverken for dig eller for os.
tandlægeskræk

Tandlægeskræk København

Vi har 3 klinikker i København, som alle har fokus på at hjælpe patienter med tandlægeskræk, Valby Tandklinik, Tandlægerne i Parken på Østerbro, samt Tandlægerne på Christianshavn.

Her lytter vi til dig og gør alt for at sikre os, at det bliver en god oplevelse for dig, at være patient hos os. Vi tager os god tid til at snakke med dig om din angst, og vi gør ikke noget uden at have vendt det med dig først. Vi har yderligere også mulighed for behandling i fuldnarkose, hvis dette skulle være nødvendigt. Du kan se mere omkring vores forskellige behandlere her.

Kan man blive helbredt for tandlægeskræk?

Svaret er Ja. Vi har mange patienter som vi helt eller delvist har helbredt for tandlægeskræk, så det er bestemt muligt. Hvor lang tid det tager, afhænger ofte af, hvor langt tilbage ens forbi den går. Som hovedregel oplever alle vores patienter med tandlægeskræk, at blot efter et par besøg hos os, vil deres skræk været kraftigt reduceret, hvis ikke helt væk.

Tandlægeskræk København

Der findes mange mennesker med tandlægeskræk i København, og vi vil rigtig gerne hjælpe så mange som muligt af med denne invaliderende forbi. Lige siden Tandbro’s grundlæggelse har vi nemlig behandlet rigtig mange patienter med forskellige behov, smertegrænser m.v. – inkl. folk med svær angst for at gå til tandlæge.

Book tid til tandlægeskræk i København

Ved bestilling af tid opfordrer vi dig til at oplyse, at du har denne fobi. Med den info, har vi mulighed for at skabe tid og plads til en tryg behandling. Vi bestræber os på at sætte dig grundigt ind i, hvad der skal ske, ligesom vi gerne svarer på spørgsmål undervejs. Leder du derfor efter en tandlæge i København med specialviden inden for tandlægeskræk, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Hvorfor lider jeg af denne fobi?

Årsagerne til tandlægeskræk / tandlægefobi kan være mange. Derfor er det ikke muligt at nævne én årsag, der passer på alle. Nogle årsager er dog mere hyppige end andre. Denne fobi er ikke arvelig, men hvad er så grunden til, at du har udviklet tandlægeskræk?


Ingen bliver født med tandlægeskræk, men har man bare én gang haft en dårlig oplevelse hos tandlægen, så kan man risikere at være plaget af fobien resten af livet. Selvom dårlige oplevelser sjældent gentager sig, så kan man godt blive så påvirket af én oplevelse, at man ikke kan få den ud af hovedet igen. Frygten kan være så stor, at den berørte helt konsekvent undgår såvel tandbehandlinger som tandeftersyn. Dette kan på sigt få store konsekvenser for tænderne, tandkødet og mundhygiejnen. Rigtig mange mennesker med tandlægeskræk har haft en dårlig oplevelse i barndommen, men fobien kan også opstå senere i livet.

En anden hyppig årsag er, at man har hørt en eller flere skrækhistorier. Måske har man hørt om en, der har fået revet samtlige tænder ud eller er besvimet under en tandbehandling. Mange af disse historier kan med rette betragtes som vandrehistorier, hvorfor man ikke bør lægge noget i det. Desværre kan sådanne historier i visse tilfælde gøre så stort et indtryk, at det får mentale konsekvenser. Er man meget sensitiv, vil man være mere tilbøjelig til at blive påvirket af disse historier, hvorfor psyken også spiller ind som en vigtig faktor. En svækket psyke vil klart fremme risikoen for at udvikle tandlægeskræk.

Tandlægeskræk kan også opstå, hvis man lider af dårlig selvtillid, fordi man f.eks. er mindre glad for sine tænder. Selvom man i sådan en situation burde få gjort noget ved problemet, så kan man godt føle sig så flov, at man helt undgår tandlægen. Her på klinikken er vi alt andet end dømmende, hvorfor du kan være helt tryg i vores selskab. Alle klienter bliver behandlet lige – med stor respekt og hensynstagen.

Vi er tandlæger med speciale i tandlægeskræk

Tandlægeskræk er en kendt fobi. Du er langt fra alene. Det er en rigtig fobi med et rigtigt navn. Odontofobi er tandlægeangst. Altså er der intet flovt i at lide af tandlægeskræk. Det er der 10 % i Danmark, der gør. Reel angst, panikanfald og en dyb skræk for alt, der har med tandlægebesøg at gøre. Derudover er hele 40 % utrygge ved at gå til tandlægen. Det siger lidt om hvor udbredt angsten for tandlæger er.

I bund og grund kan man ikke kalde angsten irrationel, da angsten for smerte og andet ubehageligt er en naturlig overlevelsesmekanisme. Men tandlæger med speciale i tandlægeskræk, som os, kan gøre din angst irrationel og endnu bedre helt fjerne angsten for tandlægebesøg.

Tandlægeskræk er nemlig rigtig skidt for dine tænder. Angsten vil gøre at du undgår tiderne hos tandlægen. Helst sørger du for at gå under radaren og ikke reagere på påmindelser om tandlægetjek. Det er forståeligt. Men paradoksalt nok vil disse regelmæssige tandtjek ellers sørge for, at du ikke skal ud i større og smertefulde operationer. For selvom du har den mest voldsomme og altoverskyggende angst for tandlægebesøg, så vil du alligevel en dag stå i klinikken. Smertende tænder er en meget voldsom smerte og den går ikke væk af sig selv. Du har desværre brug for os, når du alt for længe, har gået med en smerte i munden, der kun er blevet værre og værre.

Men vi tager gladeligt imod dig og hjælper dig trygt igennem hele behandlingen, så du kan gå hjem med sunde bisser og en sikker forvisning om, at din tandlægeskræk er væk for altid.

Så kom gerne ind til os – så kurerer vi din tandlægeskræk København.

Tandlægeskræk behandling vil give dig tryghed i tandlægestolen

Tandlægeskræk kan opstå af flere forskellige grunde. Men de fleste bærer den med sig fra en oplevelse helt tilbage i barndommen.

Frygtelige historier om uduelige tandlæger kan også pludselig fylde i hovedet og blive værre og værre. Til tankerne har udviklet sig til angst.

Har du en historik med angstanfald og generel angst kan du være i risiko for at udvikle tandlægeskræk. Dermed ikke sagt at dette er gældende for dig.

Psykologsamtaler kan hjælpe på din angst. For angsten går først væk, når du accepterer den og lader dig selv føle den. Men derefter er der kun én vej – tandlægestolen. Når du første gang har en god oplevelse hos os vil din angst reduceres. Et par gange mere og den vil helt forlade dig.

Tandlæger med speciale tandlægeskræk i København

Vores klinikker ligger i København, så bor du her, kan du ikke bruge afstanden til en tandlæge med dette speciale, som undskyldning. Dog er vi kendt for vores behandling af tandlægeskræk vidt omkring. Der er ikke kun tandlægeskræk København, så vi kurerer angste kunder fra hele landet.

Det er ikke kun dit mål at komme af med din angst for tandlæger – det er også vores. Vi påtager os opgaven med stolthed.
Du kan se alle vores klinikker her.


Ofte stillede spørgsmål til behandling af tandlægeskræk

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi tager os altid ekstra god tid, og gør tingene i dit tempo. Under behandlingen informerer vi dig hele tiden om hvad der sker, og vi gør det helt i dit tempo. Når du besøger os, kan du være helt sikker på, at vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for, at du får en så god oplevelse som muligt. Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig af med din tandlægeskræk, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende snak over telefonen.

Hos Tandbro ved vi hvor skræmmende et besøg til tandlægen kan være for mange. Vi har speciale i tandlægeskræk, hvorfor vi går meget op i at gøre dit tandlægebesøg til en tryg oplevelse. Det betyder, at det hele foregår i dit tempo og på dine præmisser. Vi står klar til at tage en venlig snak og hjælpe dig godt igennem besøget.

Vi er specialister i at behandle personer med tandlægeskræk. Hos os gør vi alt for at hjælpe dig med din angst. Vi tager den nødvendige tid, du har brug for, så du kan stille alle spørgsmål. Har du en kommende større operation, er du velkommen til at kontakte os og få en god betryggende snak. Ring på 69 89 69 80.

Vi anbefaler, at du bestiller en tid ved formiddagstid. Mød frisk og udhvilet op, så du ikke går og er nervøs hele dagen. Dernæst forklarer vi dig i detaljer, hvad der skal foregå, så ubehagelige overraskelser undgås. Vi behandler naturligvis altid uden smerter, så det ikke skal gøre dig nervøs.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

Tandlæge København

Du er sikret den bedste behandling

… da vi samarbejder med de bedste

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen.

Studierabat

… på 15% til studerende

Vi ved, at det for nogle kan være en stor udgift at få lavet tandbehandlinger – særligt for studerende. Derfor giver vi 15 % i studierabat på alle frie ydelser. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt, også som studerenede. Derfor giver vi en håndsrækning rent økonomisk, så det er muligt for alle at få råd til regelmæssige tandbehandlinger.

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at have fokus på tandpleje hver dag. På den måde sikrer du også, at dine problemer med tænderne ikke vokser sig store, når de hele tiden bliver passet.