OM KLINIKKEN

Lær os at kende

På tandklinikken arbejder tre tandlæger, to tandplejer og fire klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag.

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr.

Miljø og hygiejne

Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit. Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

Hygiejnen bliver prioriteret højt. Hele personalegruppen bruger altid mundbind, beskyttelsesbriller og nye handsker ved alle behandlinger. Klinikken er udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i vores sterilisation, bl.a. opvaskemaskine og autoklave. Statens Seruminstitut kontrollerer månedligt vores hygiejne standard.

Per – Tandlæge på Østerbro

Tandlæge. Cand. Odont. i 1980

Efter 5 år som distriktstandlæge i Nord-Sverige vendte Per tilbage til Danmark og begyndte som barselsvikar for Lene i Nordre Frihavnsgade. I 1986 overtog Per klinikken sammen med Lene. Per har arbejdet med alle genrer indenfor almen tandbehandling.

Per Lien Pedersen

Tandlæge
Anne

Anne er rolig, afslappet og altid smilende. Når du sætter dig i stolen, føler du dig tryg og utrolig godt tilpas.

Anne Falkesgaard Hansen

Tandlæge
Mathias – Tandlæge

Tandlæge. Cand. Odont. i 2015

Mathias har været ansat på klinikken siden 2017. Mathias har tidligere været udsendt flere gange med Tandlæger uden Grænser. Mathias laver alle former for behandlinger, med særlig interesse for kirurgi. Foruden klinikken arbejder Mathias på Rigshospitalet som hospitals tandlæge.

Mathias Rud Jacobsen

Tandlæge
billede-paa-vej

Lotte Gram Hallander

Tandlæge
Camillla – Tandklinikken Østerbro

Camilla blev uddannet i sommer 2014 og har siden maj 2017 været knyttet til klinikken. Hun er uddannet med speciale i eftersyn, tandrensning, parodontosebehandling og forbyggende tandpleje. Derfor vil hun se dine tænder efter og rense dem ved de normale kontroleftersyn.

Camilla Filipsen

Tandplejer
4O2A4928

Josefine er passioneret indefor sit felt. Hun er meget tålmodig og går aldrig på kompromis.

Josefine Skree-Lassen

Tandplejer
Victoria

Victoria er sød, smilende og hurtig i replikken. Når hun holder fri, nyder hun at gå tur med sine to hunde Viggo og Ziggo.

Victoria Bard

Klinikassistent
Henrik – Tandklinikken Østerbro

Henrik er udadvendt og god til at holde mange bolde i luften. Henrik elsker den kreative verden og udvikling af nye koncepter.

Henrik Bang Vedelgart

Marketingansvarlig
4O2A4801

Jean møder du som den første i receptionen. Jean er meget imødekommende og kan håndtere dørtelefonen, kunder og computer på samme tid. I sin fritid går hun op i familien, rejser og en god vin.

Jean Niedoborski Jacobsen

Receptionist
Malene – Tandlæge Østerbro

Malene er under uddannelse til klinikassistent. Malene er altid smilende og meget imødekommende. I sin fritid går hun op i venner, familie og amerikanske biler.

Malene Jensen

Klinikassistent elev
Mazyar – Tandlæge Østerbro

Mazyar er klinikkens blæksprutte og sørger for alt det praktiske. Mazyar er utrolig charmerende og møder kunderne med et smil 😉

Mazyar Oraei

Administrationsansvarlig
simone3

Simone er uddannet klinikassistent. Simone’s rolige personlighed møder du typisk ved tandlægestolen.

Simone Scheel

Klinikassistent
Cecilia – Tandlæge Østerbro

Cecila er målrettet og resultatorienteret. Hun møder kunderne hvor de er og er god til at bevare overblikket.

Cecila Nielsen

Klinikassistent

Bestil tid hos os med det samme