Om klinikken

Lær os at kende

På tandklinikken arbejder to tandlæger, to tandplejer og fire klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag.

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr.

Miljø og hygiejne

Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit. Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

Hygiejnen bliver prioriteret højt. Hele personalegruppen bruger altid mundbind, beskyttelsesbriller og nye handsker ved alle behandlinger. Klinikken er udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i vores sterilisation, bl.a. opvaskemaskine og autoklave. Statens Seruminstitut kontrollerer månedligt vores hygiejne standard.

Tandlæge Per Lien Pedersen

Tandlæge. Cand. Odont. i 1980

Efter 5 år som distriktstandlæge i Nord-Sverige vendte Per tilbage til Danmark og begyndte som barselsvikar for Lene i Nordre Frihavnsgade. I 1986 overtog Per klinikken sammen med Lene. Per har arbejdet med alle genrer indenfor almen tandbehandling.

Per Lien Pedersen

Tandlæge
Tandlæge Mathias Rud Jacobsen

Tandlæge. Cand. Odont. i 2015

Mathias har været ansat på klinikken siden 2017. Mathias har tidligere været udsendt flere gange med Tandlæger uden Grænser. Mathias laver alle former for behandlinger, med særlig interesse for kirurgi. Foruden klinikken arbejder Mathias på Rigshospitalet som hospitals tandlæge.

Mathias Rud Jacobsen

Tandlæge
Tandplejer Camilla Filipsen

Camilla blev uddannet i sommer 2014 og har siden maj 2017 været knyttet til klinikken. Hun er uddannet med speciale i eftersyn, tandrensning, parodontosebehandling og forbyggende tandpleje. Derfor vil hun se dine tænder efter og rense dem ved de normale kontroleftersyn.

Camilla Filipsen

Tandplejer
Tandplejer Josefine Skree-Lassen

Josefine Skree-Lassen

Tandplejer
Klinikassistent Cecilia Nielsen

Cecila Nielsen

Klinikassistent
Klinikassistent Simone Scheel

Simone er under udannelse til klinikassistent. Simone’s rolige personlighed møder du typisk ved tandlægestolen.

Simone Scheel

Klinikassistent
Klinikassistent Tina Knudsen

Tina er under udannelse til klinikassistent. Tina’s store overblik oplever du typisk ved tandlægestolen.

Tina Knudsen

Klinikassistent
Administrations ansvarlig Mazyar Oraei

Mazyar Oraei

Administrationsansvarlig

Bestil tid hos os med det samme