Din tandlæge København

Tandlægerne i Parken

Lær os at kende

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen. 

På tandklinikken arbejder fire tandlæger, fem tandplejer og otte klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter der mangler en akut tandlæge, får en tid samme dag. 

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr.

Miljø og hygiejne

Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit. Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

Hygiejnen bliver prioriteret højt. Hele personalegruppen bruger altid mundbind, beskyttelsesbriller og nye handsker ved alle behandlinger. Klinikken er udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i vores sterilisation, bl.a. opvaskemaskine og autoklave. Statens Seruminstitut kontrollerer månedligt vores hygiejne standard.

Billig tandlæge København

Som centralt placeret i København, er vi både tandlæge på Østerbro, samt lokal tandlæge København. Vi anvender udelukkende markedets bedste materialer og udstyr, men samtidig tilbyder vi behandlinger til meget skarpe priser, hvorfor der er mange der syntes, at vi er en kvalitetsbevidst billig tandlæge i København. 

Alle vores behandlinger er nøje gennemgået med hvert enkelt patient, og man får ikke foretaget en behandling, før man har et skriftligt overslag på den forestående behandling, således at man altid ved hvad det vil koste. 

Vi tilbyder på klinikken yderligere behandlinger i fuld narkose, hvis din tandlægeskræk er så slem, så det ikke er muligt at få foretaget behandlingen ved lokalbedøvelse. Vores personale har stor erfaring i at behandle patienter i fuld narkose, så hvis du mangler en billig tandlæge i København, kan vi også tilbyde dette. 

Vi er medlem af

tandlaegeforeningen-logo.png
danmark-sygeforsikring-logo.png
forbrugsforeningen-logo.png

Personale

Michella Hansen
Tandplejer
Michella Hansen
Mathias Rud Jacobsen
Mathias har været ansat på klinikken siden 2017. Mathias har tidligere været udsendt flere gange med Tandlæger uden Grænser. Mathias laver alle former for behandlinger, med særlig interesse for kirurgi. Foruden klinikken arbejder Mathias på Rigshospitalet som hospitals tandlæge.
Agnes Justesen
Tandlæge
Agnes Justesen
Tina Thorbye
Klinikassistent
Tina Thorbye
Anne Falkesgaard Hansen
Anne er rolig, afslappet og altid smilende. Når du sætter dig i stolen, føler du dig tryg og utrolig godt tilpas.
Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Camilla Filipsen
Camilla blev uddannet i sommer 2014 og har siden maj 2017 været knyttet til klinikken. Hun er uddannet med speciale i eftersyn, tandrensning, parodontosebehandling og forbyggende tandpleje. Derfor vil hun se dine tænder efter og rense dem ved de normale kontroleftersyn.
Tandplejer
Camilla Filipsen
Patrick Henriksen
Tandplejer
Patrick Henriksen
Sara Rieks
Tandplejer
Sara Rieks
Jean Niedoborski Jacobsen
Jean møder du som den første i receptionen. Jean er meget imødekommende og kan håndtere dørtelefonen, kunder og computer på samme tid. I sin fritid går hun op i familien, rejser og en god vin.
Cecila Nielsen
Cecila er målrettet og resultatorienteret. Hun møder kunderne hvor de er og er god til at bevare overblikket.
Klinikassistent
Cecila Nielsen
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Mazyar Oraei
Mazyar er klinikkens blæksprutte og sørger for alt det praktiske. Mazyar er utrolig charmerende og møder kunderne med et smil 😉
Administration
Mazyar Oraei
Simone Scheel
Simone er uddannet klinikassistent. Simone’s rolige personlighed møder du typisk ved tandlægestolen.
Klinikassistent
Simone Scheel

Åbningstider

Mandag – Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 15.00

Tidsbestilling

Bestil tid hos os med det samme.

Kontakt os

Bestil tid hos os med det samme