Din tandlæge Valby

Valby Tandklinik

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt
Adresse
Spinderiet, Valby Torvegade 17, 2. sal 2500 Valby

Lær os at kende

Velkommen til Valby Tandklinik – din lokale tandlæge Valby.

Vi har hjemme i Spinderiet i Valby, hvor der er offentlig transport til døren og gratis parkering for de kørende. Vi har stor ekspertise inden for alt, hvad der har med tænder at gøre. Derfor er du altid i trygge hænder hos os.
Klinikken er helt ny og topmoderne, med det nyeste og bedste udstyr, som sikre dig som patient den bedst mulige behandling, i rare og rolige omgivelser

Her på siden vil du kunne blive meget klogere på Valby Tandklinik mht. vores kompetencer, ydelser, priser m.v.  

Billig tandlæge Valby

På udkig efter en billig tandlæge i Valby? Så er vores tandklinik svær at komme udenom. Vi har i en lang årrække tilbudt tandbehandlinger og tandeftersyn til priser, hvor alle kan være med. Vi tilbyder markedets højeste kvalitet, i trygge og rolige rammer, med det nyeste og bedste udstyr, alt sammen så vi kan give vores patienter den bedst mulige behandling.

Via hovedmenuen finder du punktet Priser, der fører dig ind på en underside, hvor alle vores aktuelle priser på både almindelige undersøgelser, kroner, broer, rodbehandlingplastfyldningerparadentose, tandudtrækning og kosmetik er listet op.

Vores priser er ikke kun gennemsigtige. De er også yderst konkurrencedygtige – dette til trods for, at vi prioriterer faglighed, service og tryghed højere end noget andet.

Stor ekspertise i patienter med tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i en eller anden grad? I så fald vil Valby Tandklinik være det ideelle valg af tandklinik. Vores personale bestående af bl.a. dygtige tandlæger, tandplejer og klinikassistenter har adskillige års erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Dette betyder, at du er i rigtig gode og trygge hænder, og vi har alt den tid der skal til, for at du føler dig tryg ved behandlingen.

 

Du kan nemt booke en tandlægetid

Valby Tandklinik er ikke kun garant for billige tandbehandlinger i høj kvalitet. Vi har også sørget for, at det er nemt og bekvemt at booke en tandlægetid. For at booke en tid skal du enten gøre brug af vores online bookingsystem eller alternativt bede om at blive kontaktet. Du er også velkommen til at ringe til os. Vores åbningstider er at finde nederst på vores hjemmeside.

Vi står også til rådighed i akutte tilfælde

Selvom du passer rigtig godt på dine tænder og tandkød, så kan der opstå en situation, der gør det nødvendigt at søge tandlæge. Hvis dette skulle blive aktuelt, så vil Valby Tandklinik agere akut tandlæge for dig.

For at få en tid så hurtigt som muligt bedes du kontakte os telefonisk. Så forsøger vi at finde en løsning.

Er du i tvivl om noget ang. vores ydelser, priser, team eller noget helt tredje, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Personalet på Valby tandklinik

Valby Tandklinik teamet består af henholdsvis 9 klinikassistenter, 5 tandplejere og 6 tandlæger. Vores veluddannede team har tilsammen og hver især mange års erfaring og tilstræber sig altid at møde dig på en afslappet, venlig og respektfuld måde.

Vores klinikassistenter, tandplejere og tandlæger har ét fælles mål; at sørge for, at du går fra klinikken med et smil på læben. Dette mål forsøger vi at indfri ved at tage os godt af dig og dine tænder. Vi besidder stor knowhow, vi bruger det nyeste og bedste udstyr i branchen, og vi har indrettet klinikken på sådan vis, at du føler dig hjemme.

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Martha Hansen
Tandlæge
Martha Hansen
Anders Bergstrøm
Tandlæge
Anders Bergstrøm
Tandlæge
Frederik Petersen
Oliver
Tandlæge
Oliver
Asra Hussein
Tandlæge
Asra Hussein
Husam Jabir
Tandlæge
Husam Jabir
Tandlæge
Taysir Joda
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Tina Gejl Hammer
Tandplejer
Line Kapela Wiben
Valentina Orsi
Tandplejer
Valentina Orsi
Nikola Djordjevic
Tandplejer
Nikola Djordjevic
Mia Holm - Invisalign ekspert
Invisalign ekspert
Mia Holm
Invisalign ekspert
Sara Qvist
Tandplejer
Julie
Tandplejer
Emil Nørlund
Tandplejer
Cecilie
Tandplejer
Morad Azam
Klinikchef
Kirsa Søborg
Receptionist
Mia Goldmann
Ane Kirstine Hess-Nielsen
Klinikassistent
Ane Kirstine Hess-Nielsen
Mireme Ferati
Klinikassistent
Mireme Ferati
Klinikassistent
Nina Andersen
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Habib
Klinikassistent
Nathalie Haupter
Klinikassistent
Natascha Hansen
Klinikassistent
Line Kjærulff
Administration
Mazyar Oraei

Vi har åbent i dag

08:00 – 18:00

Bestil tid nu

Ring mig op

69 89 69 88

Invisalign er en af vores mest populære behandlinger lige nu.

– Mathias, Tandlæge

Ofte stillede spørgsmål

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Det er rigtig nemt at skifte til os som din nye foretrukne tandlæge. Du kan enten gøre det online, ved at bestille en tid, eller ringe til os i telefonen og fortælle os at du gerne vil skifte over til os. Vi indhenter automatisk dine gamle journaler, røntgenbilleder og lignende fra din gamle tandlæge, og klarer hele skiftet for dig.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Ja, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe hos sygesikring Danmark, kan du til visse behandlinger få tilskud. Du kan se hvilke behandlinger der er tilskud på og hvor meget under vores Priser.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.