Lån op til 50.000 kroner

Efter din behandling på klinikken, afregnes der med kort eller kontant. Det er også muligt at benytte vores afbetalingsordning i samarbejde med denti.dk, hvor du kan låne op til 50.000 kroner (mindste lånebeløb: 2.500 kroner).

Bemærk: Du skal bruge dit NemID til at identificere dig. Ønsker du at læse mere om Denti’s betalingsordninger til tandbehandlinger kan du besøge denne side www.denti.dk.

Det er op til dig om du vil ansøge om finansiering af hele betalingen eller blot ønsker en del af beløbet finansieret.

Fordele ved lånet

  • Rentefrit op til 7.000 kr (mindste beløb. 2.500 kr)
  • Op til 50.000 kr. med fast lav rente
  • Du får svar på din låneansøgning med det samme
  • Der er ingen skjulte omkostninger
  • Pengene trækkes automatisk
  • Pengene udbetales direkte til Tandlægerne i Parken

Du kan altid fortryde

Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Lån til tandlæge

At afholde udgifterne til en større tandbehandling kan volde besvær for mange mennesker. Af følgende grund kan et lån være meget belejligt.
Hos Tandlægerne i Parken tilbyder vi tandbehandlinger til konkurrencedygtige priser, men vi har samtidig forståelse for, at ikke alle har budgettet til at betale hele beløbet kontant. Derfor tilbyder vi – i samarbejde med denti.dk – finansiering. Med en godkendelsesprocent på over 90 % er der gode muligheder for, at du også kan få udstedt det ønskede lån til tandlæge.
Med muligheden for at låne fra 2.500 og op til 50.000 kr. kan du låne penge til både små og store behandlinger. Der er bl.a. mulighed for at få dækket udgifterne til krone- og brobehandlinger gennem et lån. Lån til tandlæge er et fænomen, der er kommet for at blive, så skulle du føle dig udfordret på den økonomiske front, så er der hjælp at hente. Har du spørgsmål til den omtalte finansieringsløsning, så kontakt os endelig.