Tandeftersyn til en skarp pris

Tandpleje

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Få et tandeftersyn til 499 kr. Spar 40% Normalpris 825 kr.

Kampagnetilbud hos din lokale tandplejer

SPAR 40%: Vi giver nu en begrænset antal nye patienter mulighed for at få kigget tænderne igennem til en fantastisk intro pris. Et komplet tandtjek som indeholder et tandeftersyn, 2 røntgenbilleder, forebyggende behandling og tandrens til kun 499 kr. Normalpris 825 kr. Du sparer 326 kr. Tilbuddet gælder på alle vores Tandbro klinikker.Her mødes du af en behagelig og uformel atmosfære og et engageret team.

tandlægeskræk

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Et KOMPLET tandeftersyn
 • 2 røntgenbilleder
 • Tandrensning
 • Forebyggende behandling

Om Os

Vi er en topmoderne tandplejeklinik med erfarne tandplejere, som passer godt på dine tænder og sikre, at dit smil forbliver smukt. Vi er placeret centralt i København med adresse i både Valby, Christianshavn og Østerbro. Alle klinikker har gode parkeringsmuligheder og nemt at komme til med offentlig transport.

Bedømt til 4.9 ud af 5 baseret på 116 anmeldelser

Betingelser

Følgende betingelser er knyttet til tilbuddet:

 • Tilbuddet er gældende for alle nye patienter. 
 • Gælder kun ved gyldigt dansk cpr nr. og dansk folkeregisteradresse
 • Tilbuddet kan kun benyttes en gang pr. patient. 
 • Røntgenbilleder tages udelukkende hvis tandlægen vurdere der er klinisk indikation.
 • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før.
 • Tilbuddet gælder for en almindelig tandrensning. Såfremt du har parodontose udføres tandrensning ikke ved første besøg. Du vil derimod modtage et overslag for denne behandling.  
 • Tilbuddet gælder ikke for patienter født i 2004 og 2005. Denne patientgruppe hører ind under den kommunale tandpleje.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål til behandling af visdomstænder

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Prisen på fjernelse af en visdomstand afhænger af, hvordan tanden nemmest kan blive fjernet. Det kan enten gøres ved en simpel tandudtrækning, eller også kan det gøres ved en simpel eller kompliceret operativ fjernelse. Du kan finde en oversigt over priserne under kategorien Tandudtrækning i vores prisoversigt.

Hvis dine visdomstænder er svære at holde rene, og der ofte går betændelse i tandkøbet, bør de blive fjernet. Det samme gælder, hvis der er kommet caries i dem eller nabotanden. Hvis din visdomstand ligger skjult i kæben og skaber ømhed og irritation, fordi den gnaver nabotanden, bør den også blive fjernet. Det kan også være, at der er opstået en cyste omkring tandens krone. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Behandlingen i sig selv foregår smertefrit. Vi benytter altid lokalbedøvelse til at fjerne din visdomstand. Hvis du er specielt nervøs, tilbyder vi angstdæmpende medicin. Når lokalbedøvelsen aftager, kan du dog sagtens risikere at opleve hævelse og overkommelige smerter, som kan bekæmpes med smertestillende medicin, som f.eks. ibuprofen.

Hos Tandbro ved vi hvor skræmmende et besøg til tandlægen kan være for mange. Vi har speciale i tandlægeskræk, hvorfor vi går meget op i at gøre dit tandlægebesøg til en tryg oplevelse. Det betyder, at det hele foregår i dit tempo og på dine præmisser. Vi står klar til at tage en venlig snak og hjælpe dig godt igennem besøget.

Tandlægeskræk

… har vi et særlig fokus på

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

Du er sikret den bedste behandling

… da vi samarbejder med de bedste

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen.

Studierabat

… på 15% til studerende

Vi ved, at det for nogle kan være en stor udgift at få lavet tandbehandlinger – særligt for studerende. Derfor giver vi 15 % i studierabat på alle frie ydelser. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt, også som studerenede. Derfor giver vi en håndsrækning rent økonomisk, så det er muligt for alle at få råd til regelmæssige tandbehandlinger.

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at have fokus på tandpleje hver dag. På den måde sikrer du også, at dine problemer med tænderne ikke vokser sig store, når de hele tiden bliver passet.