Din NYE lokale tandlæge i Rødovre

Tandlæge Rødovre

Ønsker du at være tilknyttet en tandlæge i Rødovre, der kan bryste sig af høj faglighed og et lige så højt serviceniveau, så er du havnet hos den helt rigtige tandlæge.

På vores tandlægeklinik, der ligger centralt i Rødovre, er du garanteret en god og tryg behandling. Vores dedikerede medarbejdere er specialister på hvert deres område, og vil sørge for, at du går herfra med et smil på læben og en god fornemmelse i maven.

Vores placering ligger centralt i Rødovre, lige ved Rødovre station – Rødovre Port 27, 2610 Rødovre. Her kan du nemt og hurtigt besøg os via offentlig transport, eller parkere gratis hvis du kommer i bil.

Vi er en del af at Tandbro-tandklinikkerne, og åbner vores nye klinik, Tandlæge Rødovre medio 2024.
Står du og mangler en tandlæge inden vi åbner vores nye klinik, så prøv en af vores andre klinikker i København, f.eks. Tandlæge Valby.

Personlig og kompetent Tandlæge i Rødovre

På vores klinik bliver du altid mødt af veluddannede, servicemindede og kompromisløse tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der sætter dig og dine tænder i centrum. Vi ønsker at danne gode og langvarige relationer med vores patienter og bruger derfor gerne den fornødne tid til at lytte til dine behov og besvare dine spørgsmål til behandlinger, tandpleje m.v.

Med os som din foretrukne tandlæge i Rødovre kan du nyde godt af professionelt håndværk af højeste kvalitet, smertefrie behandlinger og en høj grad af respekt for dig som patient. 

Inden vi åbner er du velkommen til at besøge vores søsterklinik, Valby Tandklinik.

tandlæge rødovre
tandlæge i rødovre
Processed with VSCO with al5 preset

Vi er specialister i forebyggende tandpleje og udfører alle former for tandbehandlinger

Du skal have glæde af dine tænder hele livet og vil derfor have et naturligt ønske om, at dine tænder forbliver sunde og raske. På vores klinik i Rødovre hjælper vi dig med at pleje og passe godt på dine tænder – bl.a. ved at foretage rutinemæssige undersøgelser og ved at give en masse gode råd til tandpleje og forebyggelse af tandsygdomme.  

Selv med grundig tandpleje kan der blive behov for en tandbehandling fra tid til anden, og når det bliver aktuelt, kan vi selvfølgelig også dække behovet.

Din foretrukne tandlæge i Rødovre tilbyder bl.a. følgende behandlinger:

Lider du af tandlægeskræk? Du er i trygge hænder hos vores tandlæger i Rødovre

Tandlægeskræk kan være meget invaliderende for både den berørte og de pårørende, men med vores erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk er vi sikre på, at vi også kan give dig en god oplevelse. Vores klinikker behandler årligt flere hundrede patienter for tandlægeskræk, og vi vil utroligt gerne også behandle dig.

På vores tandlægeklinik i Rødovre tager vi hensyn til dine bekymringer, og vi gør en dyd ud af at tage dig i hånden og navigere dig sikkert gennem hele behandlingsforløbet. Desuden tilbyder vi smertefrie behandlinger, og vi har derudover gjort en stor indsats for at skabe nogle hyggelige og trygge rammer.

Husk at informere din tandlæge i Rødovre om, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan sætte ekstra tid af til dig, og sikre at dit besøg bliver så vellykket som muligt.

tandlægeskræk rødovre
billig tandlæge rødovre

Vores priser er konkurrencedygtige og gennemsigtige

Det skal ikke gøre ondt at gå til tandlæge – hverken fysisk eller økonomisk.

Vælger du os som din nye tandlæge i Rødovre, kan du nyde godt af vores både gennemsigtige og konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder tandbehandlinger af høj kvalitet til nogle af markedets bedste priser – og det gør vi vel at mærke uden at gå på kompromis med noget. Derudover tilbyder vi også rente- og gebyrfri finansiering af din behandling, således at din behandling kan deles op i mindre bidder.

Vi byder dig velkommen til en hyggelig tandlægeklinik med alt i udstyr i hjertet af Rødovre

Som patient hos os kan du se frem til at træde ind på en hyggelig og moderne klinik, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Du vil kunne føle dig hjemme, hvad end du opholder dig i venteværelset eller i et af vores topmoderne behandlingsrum.

Vi prioriterer ikke kun at have nogle moderne og rolige fysiske rammer, men vægter også højt, at vores personale har adgang til det bedste udstyr i branchen. Vi har derfor investeret i kvalitetsudstyr til alle vores behandlingsrum, så du kan få den bedst mulige behandling, hos din nye tandlæge i Rødovre.

Vi er centralt placeret ved Rødovre station, hvor du bl.a. kan parkere gratis i op til 2 timer, og toget går nærmest lige til døren.

god tandlæge rødovre

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Anne Falkesgaard Hansen
Tandlæge
Anne Falkesgaard Hansen
Lotte Gram Hallander
Tandlæge
Lotte Gram Hallander
Mangler billede
Tandlæge
Brian Andersen
Tandlæge
Sarah Coleman
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Sara Rieks
Tandplejer
Sara Rieks
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Michella Hansen
Tandplejer
Mille Kammer
Tandplejer
Tine Isabella Truong
Tandplejer
Inger Ancher
Tandplejer
Sisse Larsen
Tandplejer
Louisa Andsbjerg
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Louise Hinze
Klinikassistent
Simone Scheel
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Trine Gram
Cecilia Nielsen
Klinikassistent
Cecila Nielsen
Klinikassistent
Joan Petersen
Klinikassistentelev
Tanja Prathumchai Axelsen
Receptionist / Sterilassistent
Nikoline Mortensen
Administration
Mazyar Oraei