Din lokale tandlæge i Rødovre

Tandlægerne i Rødovre

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00
Kontakt
Adresse
Rødovre Port 27 2610 Rødovre
tandlæge østerbro

Ønsker du at være tilknyttet en tandlæge i Rødovre, der kan bryste sig af høj faglighed og et lige så højt serviceniveau, så er du havnet hos den helt rigtige tandlæge.

På vores tandlægeklinik, der ligger centralt i Rødovre, er du garanteret en god og tryg behandling. Vores dedikerede medarbejdere er specialister på hvert deres område, og vil sørge for, at du går herfra med et smil på læben og en god fornemmelse i maven.

Vores placering ligger centralt i Rødovre, lige ved Rødovre station – Rødovre Port 27, 2610 Rødovre. Her kan du nemt og hurtigt besøg os via offentlig transport, eller parkere 2 timer gratis hvis du kommer i bil.

Personlig og kompetent Tandlæge i Rødovre

På vores klinik bliver du altid mødt af veluddannede, servicemindede og kompromisløse tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der sætter dig og dine tænder i centrum. Vi ønsker at danne gode og langvarige relationer med vores patienter og bruger derfor gerne den fornødne tid til at lytte til dine behov og besvare dine spørgsmål til behandlinger, tandpleje m.v.

Med os som din foretrukne tandlæge i Rødovre kan du nyde godt af professionelt håndværk af højeste kvalitet, smertefrie behandlinger og en høj grad af respekt for dig som patient. 

Vi er specialister i forebyggende tandpleje og udfører alle former for tandbehandlinger

Du skal have glæde af dine tænder hele livet og vil derfor have et naturligt ønske om, at dine tænder forbliver sunde og raske. På vores klinik i Rødovre hjælper vi dig med at pleje og passe godt på dine tænder – bl.a. ved at foretage rutinemæssige undersøgelser og ved at give en masse gode råd til tandpleje og forebyggelse af tandsygdomme.  

Selv med grundig tandpleje kan der blive behov for en tandbehandling fra tid til anden, og når det bliver aktuelt, kan vi selvfølgelig også dække behovet.

Din foretrukne tandlæge i Rødovre tilbyder bl.a. følgende behandlinger:

 

Lider du af tandlægeskræk? Du er i trygge hænder hos vores tandlæger i Rødovre

Tandlægeskræk kan være meget invaliderende for både den berørte og de pårørende, men med vores erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk er vi sikre på, at vi også kan give dig en god oplevelse. Vores klinikker behandler årligt flere hundrede patienter for tandlægeskræk, og vi vil utroligt gerne også behandle dig.

På vores tandlægeklinik i Rødovre tager vi hensyn til dine bekymringer, og vi gør en dyd ud af at tage dig i hånden og navigere dig sikkert gennem hele behandlingsforløbet. Desuden tilbyder vi smertefrie behandlinger, og vi har derudover gjort en stor indsats for at skabe nogle hyggelige og trygge rammer.

Husk at informere din tandlæge i Rødovre om, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan sætte ekstra tid af til dig, og sikre at dit besøg bliver så vellykket som muligt.

Vi byder dig velkommen til en hyggelig tandlægeklinik med alt i udstyr i hjertet af Rødovre

Som patient hos os kan du se frem til at træde ind på en hyggelig og moderne klinik, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Du vil kunne føle dig hjemme, hvad end du opholder dig i venteværelset eller i et af vores topmoderne behandlingsrum.

Vi prioriterer ikke kun at have nogle moderne og rolige fysiske rammer, men vægter også højt, at vores personale har adgang til det bedste udstyr i branchen. Vi har derfor investeret i kvalitetsudstyr til alle vores behandlingsrum, så du kan få den bedst mulige behandling, hos din nye tandlæge i Rødovre.

Vi er centralt placeret ved Rødovre station, hvor du bl.a. kan parkere gratis i op til 2 timer, og toget går nærmest lige til døren.

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Klinikassistent
Amalie Wilken
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Terese Breyen-Vinding
Tandlæge
Terne Juul Vilhelmsen
Sarah Bernhardt
Tandplejer
Sarah Bernhardt
Mangler billede
Tandplejer
Ahmed Khbaz
Camilla Filipsen
Tandplejer
Camilla Filipsen
Tandplejer
Ilham
Receptionist
Tanja Nielsen
Tina Knudsen
Klinikassistent
Tina Knudsen
Klinikassistent
Pinar Gesen
Administration
Mazyar Oraei

Vi har åbent i dag

08:00 – 14:00

Bestil tid nu

Ring mig op

69 89 69 88

Ofte stillede spørgsmål

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Det er rigtig nemt at skifte til os som din nye foretrukne tandlæge. Du kan enten gøre det online, ved at bestille en tid, eller ringe til os i telefonen og fortælle os at du gerne vil skifte over til os. Vi indhenter automatisk dine gamle journaler, røntgenbilleder og lignende fra din gamle tandlæge, og klarer hele skiftet for dig.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Ja, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe hos sygesikring Danmark, kan du til visse behandlinger få tilskud. Du kan se hvilke behandlinger der er tilskud på og hvor meget under vores Priser.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.