Din lokale tandlæge på Amager

Tandlæge Amager

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00
Kontakt
Adresse
Torvegade 29, 1. sal 1400 København K
tandlæge amager
tandlæge amager

Tandlæge Amager

Velkommen til vores velindrettede tandklinik på Amager.

Vi er et kompetent hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der brænder for tandsundhed og for at give vores patienter den bedste behandling.

Vi kan dække ethvert behov for en tandundersøgelse eller tandbehandling. Foruden de rutinemæssige tandeftersyn, så tilbyder vi både små og store behandlinger såsom kronebehandlinger, fyldninger, rodbehandlinger m.v. Endvidere tilbyder vi kosmetisk orienterede behandlinger, herunder Invisalign.

Alt dette tilbyder vi til konkurrencedygtige priser.

Erfaren og serviceminded tandlæge på Amager

Er du bosat på Amager og er på udkig efter en lokal tandlæge, der gennem høj faglighed, kompromisløs kvalitet og personlig dialog kan give dig den bedste behandling. Så er vi helt sikkert den helt rigtige tandlæge for dig.

Vi vægter faglighed, kvalitet og personlig dialog højt. Vores personale har mange års erfaring og har alle en stor passion for tandlægefaget.

Vi ved, at hver enkelt patient er forskellig og har forskellige behov, og derfor tilpasser vi også vores behandlinger til den enkelte person. Lad os blot vide, hvis du har særlige behov eller ønsker, der skal tages højde for, som f.eks. tandlægeskræk. Du kan altid forvente at blive mødt på en respektfuld og tillidsvækkende måde, når du træder ind i vores klinik, og når du sætter dig til rette i tandlægestolen. 

Vores klinik er meget centralt placeret, og ligger kun minutters gang fra Knippelsbro.

Den tætteste metrostation er Christianshavn Metro st. og den ligger blot 1-2 minutters gang fra vores klinik. Hvis du kommer med bus, så stopper buslinjen 2A, 31 og 37 lige udenfor vores hoveddør. 

Besøg vores moderne tandklinik på Amager

Vores tandklinik er ikke bare endnu en i rækken. Vores klinik er topmoderne og udstyret med markedets bedste udstyr. Atmosfæren er desuden både hyggelig, rolig og afslappende, hvilket gør, at du kan slappe helt af, hvad end du befinder dig i venteværelset eller i et af de velindrettede klinikrum.

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at vi skal være din foretrukne tandlæge på Amager, så læg vej forbi vores tandklinik og mærk atmosfæren.

Du kan også læres vores personale bedre at kende, ved at besøg vores Om os side, hvor du præsenteres for vores nuværende personale.

Tandbehandlinger af højeste kvalitet til lige så gode priser

Hos os bliver du altid behandlet af dygtige og erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der har fokus på personlig og kvalitetsbevidst behandling. Den høje kvalitet sikres ikke blot ved, at behandlingerne udføres af vores veluddannede personale. Den sikres også ved, at udstyret og materialerne der anvendes er af højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre.

Din lokale tandlæge på Amager kan ikke kun bryste sig af at tilbyde behandlinger af højeste kvalitet. Vi skiller os også ud fra mængden med vores priser, der er meget konkurrencedygtige. Du er havnet det rette sted, hvis du leder efter en billig tandlæge i nærområdet.

Brug for akut tandbehandling på Amager?

Nogle tandbehandlinger er mere akutte end andre. I tilfælde af, at du skulle få brug for en akut behandling, er der selvfølgelig hjælp at hente hos os. Du kan f.eks. være uheldig at knække eller slå en tand ud i forbindelse med sport e.l. I sådanne situationer er det vigtigt, at du søger tandlæge hurtigst muligt. Vi har altid lørdagsåbent, uden ekstra gebyr, så du kan komme til hos din lokale tandlæge, selvom det er weekend.

Uden for vores åbningstider henviser vi til Tandlægevagten.

Kontakt os altid telefonisk ved behov for akut behandling.

Bestil tid med få klik

Er det blevet tid til den rutinemæssige undersøgelse? Eller har du brug for en tandbehandling? I begge tilfælde vil du nemt kunne bestille tid gennem vores hjemmeside. Du kan med få klik booke en tid gennem vores online bookingsystem.

Du har dog også mulighed for at skrive eller ringe til os, hvis du foretrækker det. Alternativt skal du udfylde vores kontaktformular – så kontakter vi dig snarest.

Vi står klar til at hjælpe dig med en hurtig tid, så dine tænder kan få den bedst mulige behandling.

Skal vi være din nye tandlæge på Amager? Vi hjælper dig med skiftet

Ønsker du at skifte tandlæge på Amager? Og skal vi være din nye tandlæge? Så hjælper vi dig hjertens gerne med at klare skiftet.

Du skal blot ringe til os eller bestille en tid gennem vores hjemmeside. Vi sørger i forbindelse med skiftet for at indhente dine gamle journaler, røntgenbilleder m.v. fra din tidligere tandlæge. Med andre ord er det nemt og hurtigt at skifte tandlæge.

tandlæge amager
tandlæge amager
tandlæge amager
tandlæge amager

Stor erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk

Vi er en tandklinik på Amager, der har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Lider du derfor af tandlægeskræk, og har du brug for en særlig tilrettelagt behandling, så kan du få dækket behovet hos os.

Forud for behandlingen får du udførlig information om behandlingen og kan samtidig få svar på alle dine spørgsmål og få stillet dine bekymringer. Behandlingen bliver endvidere udført i dit tempo, og der er mulighed for en smertefri behandling ved brug af lokalbedøvelse eller fuldnarkose.

Tandlæge Amager – vi er din lokale tandlægeklinik

Når du kommer til vores klinik på Torvegade 29, 1. sal, vil du blive mødt af vores skilt udenfor, så du nemt og hurtigt kan finde vej til klinikken. Du skal blot indenfor døren hvor du bekvemt kan tage enten elevatoren eller trapperne op til os på 1 salen, hvor vores klinik ligger.

Vi har valgt en central beliggenhed på Amager, som ligger på Christianshavn, hvor man nemt og hurtigt kan komme til, fra stort set hele Amager. Om man bor på Amagerbrogade, Amagerstrand eller andre steder på Amager, så ligger vores klinik nemt tilgængeligt.

Hvis du har brug for information om, hvordan du kan komme til og fra vores klinik, så giv os endelig et kald, så kommer vi gerne med konkrete forslag. Vores klinik er let at komme til – både gående, kørende, cyklende og selvfølgelig med offentlig transport.

Vi samler på glade og tilfredse patienter

Vi er både glade for og stolte af at have hjulpet et utal af patienter med at forbedre deres mundhygiejne, med at holde deres tandsygdomme i skak m.v. Gennem tiden har vi modtaget rigtig mange positive anmeldelser fra tidligere og nuværende patienter. Disse kan du læse på Facebook, Google og / eller Trustpilot, hvis du vil vide, hvad andre har at sige om vores tandklinik på Amager

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Ida Wullum Nielsen
Tandlæge
Omar Jahouh
Tandlæge
Cecilia Andersen
Tandlæge
Sarah Kamounah
Jonas
Tandplejer – ejer
Jonas Nierras Schluckebier
Tandplejer
Bolette Them Pedersen
Tandplejer
Huong
Receptionist
Dorthe Hansen
Tandplejer
Matilde Lanng
Mangler billede
Tandplejer
Taha Dogan
Tandplejer
Simone Øhlenschlæger
Klinikassistent
Amalie Wilken
Klinikassistent
Stephanie Hansen
Klinikassistent
Yasmin
Klinikkoordinator
Tine Andreasen
Klinikassistent
Julie
Klinikassistent elev
Thea Overgaard Vogel
Mangler billede
Sterilassistent
Louie
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Administration
Mazyar Oraei

Vi har åbent i dag

08:00 – 18:00

Bestil tid nu

Ring mig op

69 89 69 88

Ofte stillede spørgsmål

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Det er rigtig nemt at skifte til os som din nye foretrukne tandlæge. Du kan enten gøre det online, ved at bestille en tid, eller ringe til os i telefonen og fortælle os at du gerne vil skifte over til os. Vi indhenter automatisk dine gamle journaler, røntgenbilleder og lignende fra din gamle tandlæge, og klarer hele skiftet for dig.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Ja, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe hos sygesikring Danmark, kan du til visse behandlinger få tilskud. Du kan se hvilke behandlinger der er tilskud på og hvor meget under vores Priser.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.