Din lokale tandlæge i Vanløse

Tandlæge Vanløse

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Er du bosat i Vanløse eller omegn? Og søger du en erfaren og serviceminded tandlæge i nærområdet? Så er du kommet til de rigtige.

Du har kun ét sæt tænder, og det skal du passe rigtig godt på. Vi har mange års erfaring med både forebyggelse og behandling af tandsygdomme, så vi kan også hjælpe dig med at sikre en fortsat god mundhygiejne og med at bevare dine smukke tænder.  

Vi giver os god tid til den enkelte patient, og vi vil gå langt for at sikre, at du føler dig godt tilpas både før, under og efter et besøg hos os.

Tandlæge i vanløse

Vi er en tandklinik i Vanløse, der sætter dig og dine behov i højsædet. Vi har et stort og målrettet fokus på at yde en personlig behandling og på at skabe en god patientrelation. Dette er med til at skabe ro og tryghed – og skaber dermed rammerne for en god oplevelse.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, i det øjeblik du træder ind i klinikken. Derfor har vi gennem klinikkens indretning forsøgt at skabe de mest rolige og afslappede rammer.

Forud for dit tandlægebesøg har du naturligvis mulighed for at spørge ind til undersøgelsen eller behandlingen. Vi kan altid kontaktes på telefon og mail.

Vi åbner medio 2023, og indtil vores klinik i Vanløse står helt færdig, kan du besøge vores søsterklinik, Valbytandklinik.

Tandlæge Østerbro
Processed with VSCO with al5 preset

Du er i trygge og kyndige hænder hos vores tandlæger og øvrige personale

Du er i rigtig trygge og kyndige hænder, hvis du vælger os som din foretrukne tandlæge i Vanløse. Vores personale består nemlig af både tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionister, der har mange års erfaring inden for hvert deres felt. Så selvom du har tandlægeskræk, skal vi nok passe rigtig godt på dig.

Du vil som patient hos os blive mødt af et serviceminded, smilende og tryghedsskabende personale, der vil tage sig rigtig godt af dig og dine tænder.

Vi er kvalitetsbevidste og stiller høje krav til os selv, da vi ønsker at sikre det bedst mulige resultat for hver enkelt patient. Vi holder os endvidere up-to-date på den nyeste viden inden for tandlægefaget, og vi anvender udelukkende det bedste udstyr og de bedste materialer til behandlingerne.

Billig tandlæge i Vanløse

Går du ikke til tandlæge så ofte som anbefalet i frygt for at komme hjem med en stor regning? Så kan du glæde dig over, at vi tilbyder tandbehandlinger til konkurrencedygtige priser.

På vores hjemmeside kan du skabe dig et godt overblik over priserne på vores forskellige behandlinger. Du vil bl.a. kunne finde svar på, hvad en kronebehandling, implantatindsættelse, rodbehandling eller noget helt fjerde koster. I prisoversigten kan du også angive, hvilken sikringsgruppe du er en del af, hvis nogen.

Du kan også kontakte os ved spørgsmål omkring tilskud og / eller finansiering.

tandlæge østerbro
vanløse

Du kan dele betalingen af tandbehandlingen op i flere bidder

Nogle tandbehandlinger er dyrere end andre. Blandt de mere bekostelige behandlinger kan der nævnes rodbehandlinger, plastfyldninger, kronebehandlinger, implantater m.v. Vi tilbyder alle disse behandlinger til konkurrencedygtige priser, men har du ikke mulighed for at betale for behandlingen på én gang, så har vi løsningen.

Din økonomi skal ikke være en hindring for, at du kan få den nødvendige tandbehandling. Af følgende grund tilbyder vi rente- og gebyrfri finansiering. Her er altså endnu et godt argument for at vælge os som din nye tandlæge i Vanløse.

Smertefri tandbehandling af højeste kvalitet

Det skal ikke være smertefuldt at gå til tandlæge. Derfor lægger vi stor vægt på at udføre smertefrie tandbehandlinger.

En smertefri behandling sikres i de fleste tilfælde ved brug af lokalbedøvelse. Vi tilbyder også tandbehandling under fuld narkose, men dette anbefaler vi kun til bestemte patienter. Narkoselægen beslutter, på baggrund af en række sundhedsinformationer, hvem der kan komme i fuld narkose.  

Er du på udkig efter en tandlæge i Vanløse, der har erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk? Så er vi et godt match. Vi har rigtig mange patienter, der lider af tandlægeskræk, så vi ved, hvilke tanker og bekymringer du kan have.

Tandlægeskræk kan være svært at kurere, men ved at afsætte ekstra god tid til dig og ved at forberede dig godt på behandlingen forsøger vi at gøre oplevelsen så komfortabel og tryg som muligt.

tandlægeskræk vanløse

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Anne Falkesgaard Hansen
Tandlæge
Anne Falkesgaard Hansen
Lotte Gram Hallander
Tandlæge
Lotte Gram Hallander
Mangler billede
Tandlæge
Brian Andersen
Tandlæge
Sarah Coleman
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Sara Rieks
Tandplejer
Sara Rieks
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Michella Hansen
Tandplejer
Mille Kammer
Tandplejer
Tine Isabella Truong
Tandplejer
Inger Ancher
Tandplejer
Sisse Larsen
Tandplejer
Louisa Andsbjerg
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Louise Hinze
Klinikassistent
Simone Scheel
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Trine Gram
Cecilia Nielsen
Klinikassistent
Cecila Nielsen
Klinikassistent
Joan Petersen
Klinikassistentelev
Tanja Prathumchai Axelsen
Receptionist / Sterilassistent
Nikoline Mortensen
Administration
Mazyar Oraei