God pris og høj kvalitet

Vores behandlinger

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger

Ofte stillede spørgsmål til tandbehandling

.. som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

På alle vores klinikker laver vi tandbehandlinger, som alle kan betale for. Og det er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for en effektiv tandbehandling, imens vi tager os godt af dig som patient.

Når du besøger en af vores klinikker, vil vi gøre vores for, at du går herfra med et smil. Du kan være tryg ved vores kompetente tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og øvrige personale, der alle gør deres bedste for at sikre, at din oplevelse i tandlægestolen bliver god.

Det er nemlig en af de vigtigste ting for os; at du er rolig ved at få behandlet dine tænder, og at du føler dig tryg. Derfor er det også vigtigt for os at opretholde en høj hygiejnestandard og et rart miljø for dig at være i som patient. Hos Tandbri er vi specialister i tænder og tryghed.

Det er rigtig nemt at skifte til os som din nye foretrukne tandlæge. Du kan enten gøre det online, ved at bestille en tid, eller ringe til os i telefonen og fortælle os at du gerne vil skifte over til os. Vi indhenter automatisk dine gamle journaler, røntgenbilleder og lignende fra din gamle tandlæge, og klarer hele skiftet for dig.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Ja, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe hos sygesikring Danmark, kan du til visse behandlinger få tilskud. Du kan se hvilke behandlinger der er tilskud på og hvor meget under vores Priser.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.

Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi tager os altid ekstra god tid, og gør tingene i dit tempo. Under behandlingen informerer vi dig hele tiden om hvad der sker, og vi gør det helt i dit tempo. Når du besøger os, kan du være helt sikker på, at vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for, at du får en så god oplevelse som muligt. Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig af med din tandlægeskræk, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende snak over telefonen.

Har du tandlægeskræk?

… vi gør oplevelsen tryg for dig

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Studierabat

… på 15% til studerende

Vi ved, at det for nogle kan være en stor udgift at få lavet tandbehandlinger – særligt for studerende. Derfor giver vi 15 % i studierabat på alle frie ydelser. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt, også som studerenede. Derfor giver vi en håndsrækning rent økonomisk, så det er muligt for alle at få råd til regelmæssige tandbehandlinger.

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at have fokus på tandpleje hver dag. På den måde sikrer du også, at dine problemer med tænderne ikke vokser sig store, når de hele tiden bliver passet.

gode tandvaner københavn

Husk de gode vaner

… mellem dine tandlægebesøg

Regelmæssige besøg hos din tandlæge er med til at sikre, at dine tænder forbliver stærke og sunde. Imellem besøgene er det vigtigt, at du selv gør en indsats dagligt for at passe på dine tænder, der dagligt bliver udsat for mange ting.

Husk derfor – foruden at børste tænder mindst to gange dagligt – også at få indarbejdet gode vaner med eksempelvis tandtråd, så du kommer ned og renser dine tænder på de flader mellem tænderne, som tandbørster kan have svært ved at nå. Med gode vaner som du gentager dagligt, sparer du også penge på den lange bane, fordi du passer godt på dine tænder i det daglige.