Din lokale tandlæge på Nørrebro

Tandlæge Nørrebro

Åbningstider
Kontakt

Vi er din lokale tandlæge på Nørrebro, og vi tilbyder både mindre og større tandbehandlinger af højeste kvalitet. Hos os er du sikret en smertefri og tryg behandling, der udføres i trygge og hyggelige rammer.

Vi ved, at det for mange kan være nervepirrende og forbundet med en større eller mindre frygt at gå til tandlæge, og derfor gør vi en ekstra stor indsats for at skabe tryghed. Som patient har du rig mulighed for at stille spørgsmål og lufte dine eventuelle bekymringer. Vi tilrettelægger behandlingen, så den passer til dig, og vi tager særlige hensyn, hvis du lider af tandlægeskræk. Det er blot nogle af argumenterne for, at du skal vælge os som din foretrukne tandlæge på Nørrebro.

Tandklinik på Nørrebro – Hos os er din tandsundhed førsteprioritet

Din tandsundhed er ikke blot vigtig for os. Den er altafgørende og er derfor førsteprioritet for os. Du har kun ét tandsæt, og dette tandsæt skal du sørge for at passe rigtig godt på. Tandproblemer kan, og vil typisk, opstå, men når uheldet er ude, så står vores professionelle og erfarne tandlæger til rådighed.

Vi kan hjælpe med både behandling og forebyggelse af tandproblemer, så du kan bevare dit smukke smil og føle dig godt tilpas.

Tandlæge Østerbro
Tandlæger østerbro

Vi udfører både små og store tandbehandlinger (til favorable priser)

Vores tandlæger på Nørrebro udfører alle former for tandbehandlinger – lige fra mindre behandlinger såsom tandretning til større behandlinger såsom rodbehandlinger og kronebehandlinger. Uanset behandlingens kompleksitet, så er vores hovedfokus at sikre den højeste kvalitet og den tryggeste oplevelse.

Alle vores tandbehandlinger udføres til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed omkring vores priser og har derfor offentliggjort vores prisliste på vores hjemmeside, og vi sørger desuden for at lave et prisoverslag forud for en større tandbehandling. På den måde undgår du uønskede, økonomiske overraskelser.

Stor erfaring med at håndtere tandlægeskræk

I vores tandklinik på Nørrebro er der plads til alle. Vi har bl.a. stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Mange af vores patienter lider af tandlægeskræk, og du kan derfor forvente at blive mødt af en tandlæge, der forstår sig på dine bekymringer.

For at sikre en god oplevelse, så sørger vi for at gøre tingene i dit tempo, og vi møder dig altid på en både respektfuld og venlig måde.

Ved booking af en tid kan du med fordel oplyse, at du lider af tandlægeskræk. Så har vi nemlig mulighed for at sætte ekstra tid af til behandlingen.

tandlæge østerbro
Tandlæger østerbro

Du kan nemt komme til og fra vores tandklinik på Nørrebro

Vores tandklinik på Nørrebro er både nem at komme til og fra. Klinikken har nemlig en yderst attraktiv placering, der gør, at din lokale tandklinik aldrig er mere end en gåtur, cykeltur, bustur eller biltur væk.

På vores hjemmeside finder du vores adresseoplysninger, ligesom vi har sørget for at oplyse vores kontaktoplysninger, så du nemt kan komme i kontakt med os.

På vores undersider kan du desuden læse mere om, hvilke tandbehandlinger vi tilbyder.

Har du spørgsmål til vores tandklinik på Nørrebro, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen i klinikken.

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Anne Falkesgaard Hansen
Tandlæge
Anne Falkesgaard Hansen
Lotte Gram Hallander
Tandlæge
Lotte Gram Hallander
Mangler billede
Tandlæge
Brian Andersen
Tandlæge
Sarah Coleman
Tandlæge
Isabella Kanadel
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Tandplejer
Sara Rieks
Tandplejer
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Michella Hansen
Tandplejer
Mille Kammer
Tandplejer
Tine Isabella Truong
Tandplejer
Inger Ancher
Tandplejer
Sisse Larsen
Tandplejer
Louisa Andsbjerg
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Louise Hinze
Klinikassistent
Simone Scheel
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Trine Gram
Klinikassistent
Joan Petersen
Klinikassistent
Fahamida
Klinikassistentelev
Tanja Prathumchai Axelsen
Administration
Mazyar Oraei