Din lokale tandlæge på Christianshavn

Tandlægerne På Christianshavn

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00
Kontakt
Adresse
Torvegade 29, 1. sal 1400 København K
tandlæge amager

Tandlægerne på Christianshavn

Tandlægerne på Christianshavn er sat i verden for at hjælpe dig og andre københavnere med at opretholde en god tandsundhed. Du har kun ét sæt tænder, og dette tandsæt skal du passe godt på. Sunde tænder gavner ikke kun selvtilliden. Har du sunde og raske tænder betyder det også, at du slipper for at besøge din faste tandlæge oftere end højst nødvendigt. Der er altså mange gode grunde til at passe på tænder og tandkød.

Leder du efter en ny tandlæge på Amager? Og bor du på Christianshavn eller omegn? Så vil vi gerne præsentere dig for vores tandklinik, der går under navnet Tandlægerne på Christianshavn. Det er en ny tandklinik som er åbnet slut 2021, men vores personale har adskillige års erfaring og ekspertise inden for tandpleje og tandbehandlinger. Derfor er du i gode hænder hos os.

Hvad end du har sunde og raske tænder og derfor blot har brug for at komme til en tandundersøgelse en gang om året, eller om du har brug for en tandbehandling af den ene eller anden art, så kan vi være behjælpelige. Vi tager os af det hele og formår altid at levere en tryg og god oplevelse. 

Byens nye tandlægeklinik – med kvalitet og faglighed i højsædet

Tandlægerne på Christianshavn er byens nye tandklinik på Christianshavn– en tandklinik med kvalitet og faglighed i højsædet. Vores team, bestående af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, besidder stor erfaring og har desuden en stor passion for deres individuelle specialer. Vi ved, hvad vi laver, og vi går aldrig på kompromis med de undersøgelser eller behandlinger, vi udfører i vores klinik. 

Klinikken er meget centralt placeret, og ligger få hundrede meter fra Knippelsbro.

Metrostation Christianshavn Metro st. ligger blot 2 minutters gang fra den nye klinik og buslinjen 2A, 31 og 37 stopper lige udenfor døren. 

Det er vores største ønske, at alle vores kunder går fra tandklinikken med et smil på læben, og derfor gør vi en stor indsats for at lytte til den enkelte kunde og give os god tid. Det betyder, at du har tid til at lufte dine eventuelle bekymringer og få svar på dine spørgsmål til alt, hvad der vedrører tandsundhed og tandbehandlinger.

Vi beskæftiger veluddannet personale, og vi sørger løbende for at styrke vores viden og kompetencer – gennem videreuddannelse, kurser etc. Vi holder os up-to-date på nye teknikker og løsninger, og det gør vi for at kunne løfte enhver opgave på den bedst mulige måde.

Vi samler på tilfredse kunder, og vi har erfaret, at et kompromisløst fokus på kvalitet og faglighed er vejen til høj kundetilfredshed. Derfor er det ikke et fokus, vi kommer til at afvige fra.

Ønsker du at blive klogere på vores personale? Så besøg vores Om os side, hvor du præsenteres for vores nuværende personale. På denne side vil du også kunne se, hvilke foreninger vi er medlem af.

Vi udfører alle behandlinger inden for tandpleje

Hvilke behandlinger udføres der hos Tandlægerne på Christianshavn? Det korte svar er alle.

Uanset hvilket tandproblem du er berørt af, så har vi helt sikkert en tandbehandling, der vil kunne afhjælpe problemet. Klikker du på Behandlinger i vores topmenu, vil du kunne få et komplet overblik over, hvilke tandbehandlinger vi tilbyder.

Der vil helt naturligt være nogle tandbehandlinger, der er mere komplicerede og tidskrævende at udføre end andre, men uanset den estimerede varighed og kompleksitet, vil vi kunne løfte opgaven. Derfor skal du heller ikke tøve med at sende en forespørgsel til os, hvis du ønsker vores bud på den ønskede tandbehandling.

Vi udfører alle tandbehandlinger, eksempelvis følgende:

 • Fyldninger
 • Kroner
 • Rodbehandling
 • Tandproteser
 • Tandretning
 • Tandudtrækning
 • Implantater
 • … og meget, meget mere!

Hvis du endnu ikke ved, hvilken tandbehandling du har brug for, så læg gerne vej forbi vores tandklinik, hvor vi – med udgangspunkt i en konsultation og undersøgelse – kan komme med vores kvalificerede bud.

Ønsker du at være tilknyttet en tandlæge på Amager, der kan udføre alle tænkelige tandbehandlinger? Så hav os med i overvejelserne, når du skal vælge tandlæge.

Vi anvender det nyeste udstyr

Vi bør ikke kun være din foretrukne tandlæge, fordi vi kan garantere høj kvalitet og faglighed. Du skal også vælge os pga. vores kvalitetsudstyr. I vores klinik er alle behandlingsrum veludstyret fra ende til anden. Alt det anvendte udstyr og de anvendte materialer er blevet nøje udvalgt, da vi udelukkende ønsker at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste.

Med kombinationen af professionelt udstyr og fagligt dygtigt personale er der skabt de ideelle rammer for at give dig en god oplevelse. Det er ikke sikkert, at du nogensinde vil glæde dig til at komme til tandlæge, men vi vil gøre vores bedste for, at du får en så tryg og smertefri oplevelse som muligt.

Vi vil løbende opgradere og opdatere vores udstyr i takt med den teknologiske udvikling. Vi vil nemlig, som du ved, ikke gå på kompromis med noget.

Nye og lyse lokaler

Hos Tandlægerne på Christianshavn vil du altid kunne føle dig rigtig godt tilpas i vores klinikrum såvel som i vores venteværelse. Klinikken rummer nemlig nye og lyse lokaler, hvor der foruden en god akustik er en behagelig atmosfære. Indretningen af klinikken er tænkt ned til mindste detalje, og vi håber, at vores store indsats for at skabe en hyggelig og flot klinik vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Ønsker du at opleve vores nye tandklinik med egne øjne? Så skal du være meget velkommen til at besøge os i den nærmeste fremtid. Her vil du blive mødt af vores venlige og professionelle personale, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel.

Tandbehandlinger til konkurrencedygtige priser

Mange danskere har den opfattelse, at det er dyrt at gå til tandlæge. Den opfattelse har du måske også. I virkeligheden behøver det ikke være nogen særlig dyr fornøjelse at aflægge sin tandlæge et besøg. Vi ønsker, at det skal være en smertefri oplevelse for både dig og din pengepung, hvorfor vi udfører tandbehandlinger og tandundersøgelser til konkurrencedygtige priser.

Hos Tandlægerne på Christianshavn lægger vi ikke skjul på, hvad vores forskellige behandlinger koster. Dette fremgår tydeligt af undersiden Priser, hvor vi har fremhævet priserne på alle de gængse undersøgelser og behandlinger. Ved du allerede, hvilken tandbehandling du skal have udført, vil du altså kunne finde svar på, hvad behandlingen vil komme til at koste via prislisten.

Prisen på især større tandbehandlinger kan variere alt efter kompleksiteten. Ønsker du et prisoverslag på behandlingen, inden du sætter dig til rette i tandlægestolen, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hos Tandlægerne på Christianshavn kan vi også gøre dig klogere på dine eventuelle tilskudsmuligheder, og vi vil desuden kunne tilbyde finansiering gennem vores samarbejdspartner. Send en mail eller ring, hvis du har spørgsmål omkring priser, tilskud, finansiering eller noget helt fjerde. Vi står til rådighed i ethvert tilfælde.

Er du studerende? Så kan du spare 15 % på alle frie ydelser

Tandlægerne på Christianshavn er for alle – og studerende er ingen undtagelse.

Faktisk gør vi lidt ekstra for de af vores kunder, der er under uddannelse. Vi tilbyder nemlig 15 % studierabat, der gælder på alle frie ydelser.

Som studerende kan du sandsynligvis nikke genkendende til, at det kan være svært at få det hele til at køre rundt rent økonomisk, og det er måske heller ikke tandbehandlinger, du har allermest lyst til at bruge penge på. Det har vi fuld forståelse for, og derfor giver vi dig rabat på implantater, kroner, plastfyldninger, broer og meget mere. Skulle uheldet derfor være ude, og er en tandbehandling ikke til at komme udenom, så kan du glæde dig over, at du kan få behandlingen til en reduceret pris.

For at få rabatten skal du blot huske at nævne, at du er studerende, og så vil du selvfølgelig skulle fremvise dit studiekort.

Lider du af tandlægeskræk? Du kan føle dig helt tryg hos os

Alle mennesker ved, at det er en god idé at gå til tandlæge fra tid til anden, og det ved personer, der lider af tandlægeskræk også, men for sidstnævnte kan det være lettere sagt end gjort at komme afsted.

Kan du også få helt ondt i maven ved tanken om at skulle til tandlæge, og er du derfor ofte udeblevet fra de rutinemæssige tandundersøgelser, så har vi en god nyhed til dig. Hos Tandlægerne på Christianshavn har vi nemlig et særligt fokus på tandlægeskræk. Alt vores personale har kompetencer i – og erfaring med – at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk i højere eller mindre grad.

Vi gør bl.a. følgende for vores patienter med tandlægeskræk:

 • Vi sætter ekstra tid af til undersøgelsen / behandlingen (så tingene sker i dit tempo)
 • Vi kan tilbyde smertefrie behandlinger
 • Vi forstår os på dine tanker og bekymringer (grundet vores store viden om tandlægeskræk)
 • Vi kommer med gode råd til at arbejde med din tandlægeskræk
 • Vi svarer glædeligt på alle de spørgsmål, du måtte mangle svar på

Kort og godt går vi gerne en ekstra mil for at sikre, at alle vores kunder – tandlægeskræk eller ej – føler sig trygge hos os. Ønsker du mere viden om, hvad vi kan gøre for dig, der lider af tandlægeskræk, så kontakt os og få stillet din tvivl.

Som ny kunde bedes du oplyse, at du lider af tandlægeskræk, hvis det er tilfældet. På den måde kan vi tage de særlige hensyn, der skal til for, at du kan få et bedre forhold til det med at gå til tandlæge. Har du i øvrigt nogle særlige præferencer i forhold til den kommende tandbehandling eller tandundersøgelse, så giv os besked herom – vi lytter, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at indfri dine ønsker.

Tandlægerne på Christianshavn – vi er din lokale tandlægeklinik

Du har søgt og søgt og har nu langt om længe fundet frem til en lokal tandklinik, der kan indfri alle dine ønsker og præferencer. Ønsker du at blive tilknyttet vores klinik, skal du blot rette henvendelse til os via telefon eller mail. Vi kan også være behjælpelige i akutte tilfælde (f.eks. ved akut tandpine).

Med søgninger som tandlæge AmagerbrogadeAmager tandkliniktandlæge Christianshavn og tandlæge København K vil du blive præsenteret for mange forskellige tandklinikker nær dig. Du vil dog opleve, at ikke alle klinikkerne taler til dig og dine behov.

Tandlægerne på Christianshavn byder på en rigtig god og central beliggenhed, der gør det nemt for dig at komme til og fra klinikken. Foruden vores klinik på Christianshavn, så har vi også en række andre klinikker (søsterklinikker) – besøg f.eks. vores klinik på Østerbro eller i Valby, hvis nogle af disse områder ligger tættere på dig.

Har du brug for input til, hvordan du kan komme til og fra vores klinik? Så kommer vi gerne med konkrete forslag. Vores klinik er let at komme til – både gående, kørende, cyklende og selvfølgelig med offentlig transport.

Vi ønsker at være din foretrukne lokale tandklinik – både nu og i fremtiden. Og det ønske forsøger vi at realisere ved at være servicemindede, kvalitetsbevidste og fordomsfrie. Ønsker du en snak med os, inden du træffer en beslutning, så kan du bede om at blive ringet op – indtast blot dit navn og dit telefonnummer i formularen, hvis du ønsker dette. Så ringer vi dig op ved først mulige lejlighed.

Bestil tid til en undersøgelse eller behandling

Er du ikke allerede tilknyttet vores tandklinik? Så kan du blive oprettet allerede i dag.

Du har desuden mulighed for at bestille tider til både undersøgelser og behandlinger i dag. Tidsbestilling kan faktisk ske på flere forskellige måder.

På vores hjemmeside vil du ikke kun kunne finde en masse information om vores tandklinik, vores personale og vores behandlinger. Det er også her, at du kan bestille tid til en undersøgelse eller behandling, hvis du ønsker det.

Når du bestiller en tid, bliver du bedt om at indtaste dine personoplysninger samt angive en ønsket dato og andre relevante oplysninger. Vi kan ikke garantere dig, at du kan få en tid den ønskede dato, men vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

Det er nemt, bekvemt og sikkert at foretage en tidsbestilling gennem vores hjemmeside, men foretrækker du at bestille en tid via telefon eller mail, så er dette selvfølgelig også muligt. Nederst på siden vil du finde vores kontaktoplysninger (henholdsvis et telefonnummer og en e-mailadresse). Her kan du også se vores åbningstider. Uden for vores åbningstider – og ved akut behov for at blive tilset af en tandlæge – kan du kontakte tandlægevagten.

Har du brug for at aflyse en tid af den ene eller anden grund, så bedes du kontakte os med det samme. Så har vi mulighed for at give tiden videre til en anden kunde.

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge
Ida Wullum Nielsen
Tandlæge
Omar Jahouh
Tandlæge
Cecilia Andersen
Tandlæge
Sarah Kamounah
Jonas
Tandplejer – ejer
Jonas Nierras Schluckebier
Tandplejer
Bolette Them Pedersen
Tandplejer
Huong
Receptionist
Dorthe Hansen
Tandplejer
Matilde Lanng
Mangler billede
Tandplejer
Taha Dogan
Tandplejer
Simone Øhlenschlæger
Klinikassistent
Amalie Wilken
Klinikassistent
Stephanie Hansen
Klinikassistent
Yasmin
Klinikkoordinator
Tine Andreasen
Klinikassistent
Julie
Klinikassistent elev
Thea Overgaard Vogel
Mangler billede
Sterilassistent
Louie
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Administration
Mazyar Oraei

Vi har åbent i dag

08:00 – 18:00

Bestil tid nu

Ring mig op

69 89 69 88

Ofte stillede spørgsmål

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Det er rigtig nemt at skifte til os som din nye foretrukne tandlæge. Du kan enten gøre det online, ved at bestille en tid, eller ringe til os i telefonen og fortælle os at du gerne vil skifte over til os. Vi indhenter automatisk dine gamle journaler, røntgenbilleder og lignende fra din gamle tandlæge, og klarer hele skiftet for dig.

Vi laver altid et prisoverslag, inden vi går i gang med en større behandling, så du undgår ubehagelige overraskelser, og altid ved hvad din behandling vil komme til at koste.

Ja, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe hos sygesikring Danmark, kan du til visse behandlinger få tilskud. Du kan se hvilke behandlinger der er tilskud på og hvor meget under vores Priser.

Vi tilbyder i samarbejde med SparXpres rente og afdragsfri finansiering af vores behandlinger. Du kan læse mere omkring finansiering under fanen, Finansiering.