din lokale tandlæge på Vesterbro

Tandlæge Vesterbro

Åbningstider
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt
tandlæge østerbro
tandlæge amager

Lær os at kende

Velkommen til din lokale tandlæge Vesterbro – vi kan garantere høj faglighed, en tryg behandling og gennemsigtige priser. Med andre ord er du i rigtig trygge hænder hos os, da vi gerne går den ekstra mil for at sikre, at du forlader klinikken med et smil på læben.

Vores tandklinik på Vesterbro byder på en central beliggenhed, der gør, at du nemt kan komme til klinikken til fods, på cykel, i bus, i bil eller noget helt femte. Er du derfor bosat på eller i nærheden af Vesterbro, og er du på udkig efter en ny tandlæge, så er du kommet til de rigtige. 

Din pålidelige og prisvenlige tandlæge på Vesterbro

Det skal være trygt og rart at gå til tandlæge, og det er det hos os.

Vi vægter meget højt, at din behandling skal foregå roligt og smertefrit. Dette ønsker vi at sikre, hvad end du lider af tandlægeskræk eller ej. Lider du af tandlægeskræk, så sætter vi ekstra tid af til den indledende samtale og til selve behandlingen, så du kan føle dig tryg.

Vores tandklinik er moderne og hyggeligt indrettet, og vi gør endvidere opmærksom på, at vi gør brug af noget af den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr inden for tandlægefaget. Vi går ikke på kompromis, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre.

Kvaliteten og teknologien er i top, men trods det kan du få udført tandbehandlinger til konkurrencedygtige priser. Priserne fremgår af vores prisliste.

Vores klinik på Vesterbro er endu ikke åbnet, men i mellemtiden, henviser vi til vores søsterklinik, Valby Tandklinik, som du allerede nu kan få en tid hos.

Tandlæge Østerbro
Tandlæger østerbro

En bred vifte af tandbehandlinger

Vores kompetente personale har erfaring med at udføre en lang række forskellige tandbehandlinger. Det gælder alt fra rodbehandlinger og fyldninger til tandrensning og tandretning. Hvad end der er behov for en lille og ukompliceret tandbehandling eller en større og mere teknisk tandbehandling, så kan vi løfte opgaven.

Vores tandlæger og øvrige personale brænder for tandlægefaget

Vi beskæftiger tandlæger på Vesterbro, der har været i faget i adskillige år. Fælles for vores tandlæger, såvel som tandplejer og klinikassistenter, er, at de brænder for tandlægefaget. De ønsker at give dig en både god, smertefri og tryg tandbehandling, og de vil sørge for, at du føler dig respekteret og lyttet til.

Vores personale er endvidere under løbende efteruddannelse for at sikre, at vi altid er up-to-date med den nyeste teknologi.

tandlæge østerbro
Tandlæger østerbro

Book tid til en tandbehandling i vores tandklinik på Vesterbro

Du kan nemt og hurtigt skifte over til os som tandlæge, hvis du er på udkig efter en pålidelig tandlæge på Vesterbro. Du skal blot kontakte os via telefon eller mail, så skal vi nok sørge for at indhente journaler, røntgenbilleder og andre data fra din gamle tandlæge.

Ønsker du at bestille tid til en tandbehandling eller et tandeftersyn, så kan du gøre det via vores brugervenlige hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail, hvor vi ligeledes kan hjælpe dig med bookingen.

Skal du have lavet en større tandbehandling, så sørger vi naturligvis for at lave et prisoverslag, inden vi går i gang. Dermed ved du på forhånd, hvad din tandbehandling vil komme til at koste.

Mød os

.. inden du kommer på besøg

Tandlæge
Mathias Rud Jacobsen
Tandlæge Benjamin Nyborg
Tandlæge
Benjamin Nyborg
Anne Falkesgaard Hansen
Tandlæge
Anne Falkesgaard Hansen
Lotte Gram Hallander
Tandlæge
Lotte Gram Hallander
Mangler billede
Tandlæge
Brian Andersen
Tandlæge
Sarah Coleman
Tandlæge
Isabella Kanadel
Camilla Filipsen
Tandplejer, ejer
Camilla Filipsen
Tandplejer
Sara Rieks
Tandplejer
Henrik Friberg Eriksen
Tandplejer
Michella Hansen
Tandplejer
Mille Kammer
Tandplejer
Tine Isabella Truong
Tandplejer
Inger Ancher
Tandplejer
Sisse Larsen
Tandplejer
Louisa Andsbjerg
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Jean Niedoborski Jacobsen
Receptionist
Louise Hinze
Klinikassistent
Simone Scheel
Diana Mou
Klinikassistent
Diana Mou
Klinikassistent
Trine Gram
Klinikassistent
Joan Petersen
Klinikassistent
Fahamida
Klinikassistentelev
Tanja Prathumchai Axelsen
Administration
Mazyar Oraei