Få akut tandlægehjælp nær dig

Akut tandlæge

Kontakt os

Hvis du har behov for akut behandling
Tandbro - Tandlæge København

Akut tandlæge i København

Vi fungerer som akut tandlæge i vores åbningstider, hvor du altid kan få en akut tandlægetid.

Da tandpine hører til en af de mest ubehagelige former for smerter, er en hurtig og effektiv behandling altafgørende.
Af samme årsag garanterer vi derfor vores akutte patienter behandling samme dag.
Hos os kan du blive smertefri med det samme, med en akut tandlægetid uden ekstra gebyr.

Ring til os på: 69 89 69 88 og få en akut tandlægetid med det samme.

Vi har aldrig ferielukket, men holder dog lukket søndag og helligdage, hvor vi henviser til Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Hvornår er der behov for akut tandlæge København?

Akut tandlæge er – som navnet antyder – en tandlæge vagt ved akutte behov. I rigtig mange tilfælde sker der ikke noget ved at vente en dag eller to med at komme til tandlæge, mens det i andre situationer er alfa og omega, at der handles hurtigt. Er behovet meget akut, så kan selv timer og minutter spille en stor rolle. Er man i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med en akut tid, så bør man rette henvendelse til en fagperson i form af en tandlæge eller lignende, som kan komme med en faglig vurdering med udgangspunkt i den enkelte situation.

At opsøge en akut tandlæge kan give mening i rigtig mange tilfælde. De mest almindelige tilfælde kan deles op i følgende punkter:

  • Akut hovedpine
  • Traumer

Akut tandpine kan opstå af en lang række forskellige grunde. Uanset årsagen er det meget generende at opleve dette. Tandpine behøves ikke at skyldes noget alvorligt, men det er alligevel hensigtsmæssigt at komme forbi tandlægen til et tjek. Du kan f.eks. pådrage dig tandpine som konsekvens af infektion eller huller i tænderne. Begge dele kræver behandling så hurtigt som muligt.

Generelt kan man sige om tandpine, at det kun bliver værre, desto længere tid der går. Derfor bør man ikke tænke, at smerterne og ubehaget går væk af sig selv. Det sker nemlig kun meget sjældent. Opstår den akutte tandpine i weekenden, så tag da kontakt til den lokale tandlægevagt. Opstår tandpinen f.eks. lørdag, så kan weekenden føles meget lang. Derfor skal man ved først mulige lejlighed besøge vores tandlæge vagt

Traumer kan ligeledes opstå i mange forskellige situationer. De fleste traumer (tandskader) opstår dog i forbindelse med sport og transport. Der vil helt naturligt være nogle tandskader, som er mere alvorlige end andre, men fælles for alle traumer er, at de kræver akut behandling. Som regel er man ikke i tvivl om, at skaden er alvorlig, da det typisk både kan ses og mærkes. I andre tilfælde kan man tænke, at skaden er så begrænset, at det ikke er nødvendigt at søge tandlæge, selvom man i virkeligheden har brug for akutbehandling.

Traumer dækker bl.a. over knækkede og udslåede tænder samt løse tænder. For at blive klogere på skadens omfang er det normal procedure, at der foretages en grundig undersøgelse inkl. en røntgenundersøgelse.de

Tandlæge vagt i København

Søgte du efter tandlægevagt København? Så er du kommet til de rette. Vi har som udgangspunkt kun åbent fra mandag til fredag, men kan naturligvis hjælpe dig godt videre i akutte situationer, som akut tandlæge København. Opstår der et behov for akutbehandling om aftenen, om søndagen eller på andre helligdage, så henviser vi til Tandlægevagten i 2100 København. Her har du mulighed for at komme til med meget kort varsel, hvis du pga. akut tandpine eller traumer har brug for øjeblikkelig behandling. Bemærk at der ikke er mulighed for telefonisk konsultation.

Har du brug for akutbehandling inden for vores åbningstider, så skal du ikke bestille en tid, men i stedet ringe direkte til os. Vi prioriterer akutte situationer højt og bestræber os på at behandle dig med det samme. Uden for vores oplyste åbningstider henvises du som bekendt til Tandlægevagten, som er at finde i 2100 København, hvor vi også holder til.

Tandlægevagten tager sig af både børn og voksne

Tandlægevagten skelner ikke mellem børn og voksne – her modtages alle akutte patienter på lige fod. Som forælder er det dit ansvar at vurdere, om dit barn har brug for akutbehandling. Er du det mindste i tvivl, så ring til Tandlægevagten og beskriv kort, hvilke symptomer dit barn oplever. Selvom børn generelt reagerer mere på smerte og ubehag end voksne, så er det vigtigt, at man ikke ignorerer eventuelle tegn på tandpine eller traumer.

Drejer det sig om meget alvorlige tandskader, eller ønsker man hjælp uden for den anviste tandlægevagts åbningstider, så bør man rette henvendelse direkte til lægevagten på det lokale hospital. Tand- og ansigtsskader bliver som regel taget meget alvorligt, hvorfor man kan forvente at komme hurtigt til.

Akut tandlæge København med lørdagsåbent uden ekstra gebyr

Får du akut tandlæge i weekenden, kan vi også sagtens hjælpe dig der. Vores søsterklinik, Valby Tandklinik, som ligger centralt placeret i Spinderiet i Valby, holder lørdagsåbent uden ekstra gebyr fra, 8-14. Bestil tid her:

Akut tandlæge Valby

Akut tandlæge med speciale i tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, så er du sandsynligvis mindre tilbøjelig til at tage kontakt til en tandlæge. Det er ikke desto mindre vigtigt, at du tager kontakt til tandlægen, hvis du oplever akutte smerter i tænderne og / eller tandkødet. Sådanne smerter går nemlig sjældent væk af sig selv.

Hos Tandlægerne i Parken, der som bekendt agerer tandlægevægt uden for vores åbningstider, har vi stor erfaring med at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Er det derfor vigtigt for dig at komme til en tandlæge, der kan sætte sig ind i dine tanker og bekymringer, så er du kommet til de rigtige. Vi tager tingene i dit tempo og sørger for, at du føler dig godt tilpas. Dermed gør vi det til en god oplevelse at besøge os.

Selvom tandproblemet er akut, vil vi gøre en stor indsats for at sikre, at dine ønsker og behov bliver indfriet. Tøv derfor ikke med at kontakte os ved akut behov for at blive tilset af en tandlæge.

Kom akut tandpine til livs – med vores hjælp

Akut tandpine kommer aldrig belejligt, men skulle tandpinen opstå, så er hjælpen altid nær. Oplever du stærke tandsmerter, bør du handle med det samme, da smerterne er et tegn på, at der er noget, der ikke er, som det burde være. Smerterne kan f.eks. skyldes huller eller betændelse i tænderne eller tandkødet, ligesom det kan skyldes tab eller skader på tænderne.

Du vil i mange tilfælde kunne dulme smerterne ved at gøre brug af smertestillende medicin og isposer. Det er dog vigtigt at huske på, at sådanne tiltag kun gør smerterne til at holde ud, men at det ikke løser det bagvedliggende problem. Du bør fortsat tage kontakt til tandlægevagten, så dine tænder og dit tandkød kan blive undersøgt.

Vi hjælper dig med at komme din akutte tandpine til livs, så du kan genoptage din hverdag.

Det er meget forskelligt, hvordan man behandler akut tandpine, da det afhænger af, hvad der har forårsaget tandpinen. Årsagen kan f.eks. være cariesangreb i tanden.

Akut tandlæge med konkurrencedygtige priser

Leder du efter en tandlæge med konkurrencedygtige og fair priser på tandundersøgelser og -behandlinger, så vil vi gerne melde os på banen. Hos Tandlægerne i Parken opererer vi med gennemsigtige og attraktive priser på alt fra almindelige undersøgelser til kroner, broer, plastfyldninger m.v. I øvrigt tilbyder vi akut tandlægehjælp uden ekstra gebyr. Dette gør sig ikke kun gældende for vores tandklinik i København Ø, men også for vores søsterklinik i Valby (Valby Tandklinik).

Ergo behøver det altså ikke at være dyrt at besøge en tandlægevagt. Viser det sig, at en tandbehandling er nødvendig for at eliminere tandproblemet, så giver vi selvfølgelig et uforpligtende tilbud på denne behandling. Kniber det med at finde penge til behandlingen, så skal du være bekendt med, at vi tilbyder rente- og gebyrfri finansiering af alle vores behandlinger. Klik her for at blive klogere på dette finansieringstilbud.

Vi tager imod såvel eksisterende som nye patienter

Hvad end du normalt er tilknyttet vores tandklinik eller ej, har du mulighed for at kontakte os ved behov for akut tandlægehjælp. Ringer du til os på  69 89 69 88 , så finder vi en akut tandlægetid til dig med det samme. Der er jo ingen grund til at gå rundt med de uudholdelige tandsmerter i længere tid end højst nødvendigt.

Er behovet mindre akut, kan du blot bestille tid til en alm. tandundersøgelse inden for vores normale åbningstider. Du finder vores åbningstider i bunden af hjemmesiden. Du kan booke tid online eller via telefon.


Ofte stillede spørgsmål til akut behandling

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Prisen på en akut tandlægetid afhænger af hvad der skal laves. Vi har ingen ekstra gebyrer eller tillæg på vores akuttider, og du får altid den samme service og kvalitet, som altid. Vi holder åbent om lørdagen for akuttider, hvis uheldet skulle være ude. HUSK, at vi tilbyder alle vores patienter en gratis og rentefri afdragsordning, så du kan komme i gang med behandlingen nu, og afdrage den i små bidder.

Hvis uheldet er ude, kan du komme akut til tandlægen hos os. Vi har i hverdagen åbent for akuttider, samt i weekenderne om lørdagen. Hvis du kommer til skade med tænderne, så giv os et kald indenfor vores åbningstider. Hvis det skulle være udenfor vores åbningstider, skal du kontakte tandlægevagten i stedet.

Du skal kontakte tandlægevagten, hvis du kommer til skade med dine tænder, uden for vores åbningstiger. HUSK vi holder åbent om lørdagen for akutbehandlinger uden ekstra gebyr.

Tandlægeskræk

… har vi et særlig fokus på

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

tandlæge københavn