Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Tandlægerne i Parken søger receptionist til topmoderne praksis

Om jobbet

Tandlægerne i Parken søger en receptionist til topmoderne praksis. Vi søger en receptionist til en stilling på 32-37 timer med opstart den 1/6-2024. Stillingen vil være fordelt på 4-5 dage om ugen. Som receptionist får du ligeledes personaleansvar for klinikassistenterne. Det er derfor vigtigt, at du er ansvarsbevidst, smilende og har en åben personlighed for at kunne sikre en god relation til patienterne samt dine kollegaer.

Din personlige profil:

o Har erfaring fra privat praksis og tidligere haft personaleansvar.
o Er god til at kommunikere med patienterne.
o Har et stort overblik og trives i en travl hverdag.
o Er super bruger i Dental Suite.
o Er en god kollega, som bidrager positivt til trivslen samt et godt og sundt arbejdsmiljø

Hvem er Tandlægerne i Parken?

Vi er et team bestående af 9 tandplejere, 6 tandlæger, 6 klinikassistenter og 2 receptionister.
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fantastiske kollegaer og god daglig ledelse. Vi vægter arbejdsglæde, tillid og godt kollegialt samvær højt. Desuden har vi et stærkt sammenhold, som alle bidrager til.

Hvad kan du forvente?

Hos os er der plads til dig, som du er. Vi lover dig en kollegial arbejdsplads med diverse personalegoder så som frokostordning, sundhedsforsikring og massageordning. Vi holder nogle hyggelige fredagsbarer, diverse arrangementer og sjove fester i løbet af året. Vi har på klinikken udsigt til stadionen, hvor vi mødes ved større kampe.

Interesseret?

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke bruge meget krudt på en ansøgning, da vi langt hellere vil lære dig at kende ved en samtale. Det vil dog være en hjælp for os, hvis du kortfattet skriver, hvorfor du finder stillingen motiverende for lige netop dig samt medsender CV. Har du afklarende spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Samtaler løbende og glæder os til at møde dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen til start 1. maj 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson: Louise Hinze
E-mail: job@tandbro.dk Tlf.: 69 89 69 80
Tandlægerne i Parken.