TANDBLEGNING

Fem-stjernet bedømmelserGoogle anmeldelser

Fem-stjernet bedømmelserFacebook anmeldelser

Fem-stjernet bedømmelserTrustPilot logo

TANDBLEGNING GIVER DIG FLOTTERE OG HVIDERE TÆNDER

Drømmer du også om at få hvidere tænder? Kom forbi vores klinik på Østerbro, lige ved Trianglen og Østerbrogade, for professionel blegning af dine tænder i København.

Tænder har fra naturens hånd en gullig nuance, og bliver med alderen mere gullige eller gråtonede. Tobak, the, rødvin, kaffe og cola er blandt de værste produkter, der forstærker misfarvningen.

FÅ SMILET TILBAGE MED TANDBLEGNING

Tandblegning er en effektiv og anerkendt metode til afhjælpning af problemet med misfarvede tænder. Især tænder med gullige farver er modtagelige for behandling, hvorimod gråtonede tænder er en anelse sværere at blege.
Afblegning af tænder kan gøres på alle tænder, men det er vanskeligt at love på forhånd, præcist hvor meget hvidere de bliver. Vi kan kun sige, at de bliver hvidere.

Under en tandblegning foregår der en kemisk nedbrydning af de farvestoffer, som har forårsaget misfarvningen. Vi benytter en særlig form for brintoverilte, som trænger ind i tændernes emalje. Store farvede molekyler nedbrydes i denne proces, til mindre, og dermed også mindre farvede, molekyler. Resultatet er lysere tænder. Farvestofferne vil dog til stadighed samles i dine tænder, og derfor skal du regne med at gentage tandblegningen efter nogle år.

På vores tandklinik på Østerbro bleger vi tænder på følgende måde:
Hjemmeblegning, hvor du får udleveret blegemidlet og selv styrer processen derhjemme ved at komme blegemidlet i en individuelt fremstillet skinne og gå med den nogle timer hver dag, oftest i et par uger.

GODT AT VIDE OM TANDBLEGNING

Det er vigtigt at understrege, at behandlingen ikke på nogen måde beskadiger tandemaljen. Hvis din tandemalje er meget slidt, skal du overveje, om blegning er den korrekte behandling, eller der hellere skal fremstilles porcelæns- eller plastfacader, der er limet på forsiden af fortænderne.

Dit tandkød skal være sundt, og dine fyldninger være tætte, før blegningen finder sted. Undertiden er det nødvendigt efterfølgende, at udskifte meget misfarvede fyldninger, da fyldningerne ikke altid bleges tilstrækkeligt.

Hvad må man spise efter tandblegning? De fleste patienter får en kortvarig øget temperaturfølsomhed efter blegning, da overfladen midlertidigt bliver lidt mere åben og porøs. Det medfører også, at man bør undgå rygning, rødvin og the, de første par dage.

BESTIL TID TIL TANDBLEGNING

Har du interesse i, eller har gået med tanken om tandblegning, i længere tid, kan du altid bestille tid, nemt og hurtigt lige HER. Du er også meget velkommen til, at ringe til os på telefon 35 38 51 86, hvis du foretrækker dette, eller du har et par spørgsmål forud for din beslutning om tandblegning.

Hvad koster en tandblegning? En tandblegning hos os, koster 3000 kroner. Se den aktuelle prisoversigt på alle vores services i København Ø. Er du i tvivl om noget, kan du altid skrive til vores e-mail klinik@tandbro.dk og få svar på dine spørgsmål.

Finansiering af tandblegning

Som nævnt i forrige afsnit koster en tandblegning hos Tandklinikken Østerbro 3000 kroner. Dette beløb kan betales kontant, men det er også muligt at låne til behandlingen. Med et lån gennem denti.dk kan du dele betalingen op i mindre, overskuelige bidder. Du har mulighed for at låne hele beløbet, men kan også nøjes med at låne en mindre sum (dog mindst 2500 kroner). Det tager under 2 minutter at indhente et uforpligtende lånetilbud, hvorfor du hurtigt vil kunne få svar på, hvad det koster at låne til tandbehandlinger, herunder tandblegninger.

Ligesom andre lånetyper er omtalte lån henvendt til voksne over 18 år. Det er endvidere et krav, at du har adgang til NemID, da dette bruges til identificering. Der er ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger forbundet med dette lån.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for at låne penge, og i givet fald hvor stort lånet skal være, så læg et budget og klik dig derefter forbi denti.dk. På anviste link vil du kunne finde yderligere information omkring lånebeløb, løbetid, vilkår m.v.

Tandblegning København

Tandblegning København vinder i den grad frem i disse år. Det kunne måske hænge sammen med, at københavnerne har fået øjnene op for, at professionelle tandblegninger er både effektive, smertefrie og lettilgængelige rent økonomisk. Står en effektiv tandblegning øverst på din personlige ønskeliste, og har du hjemme i København, så kan du med fordel smutte forbi vores klinik. Hos Tandklinikken Østerbro har vi udført et utal af tandblegninger for såvel unge som voksne og ældre. Blegningen er foregået på Ndr. Frihavnsgade 27 i 2100 København, hvor vi er så heldige at have base.

Ønsker du at få udført en tandblegning i København, og ønsker du ikke at betale overpris, så er vi de rette at gå til. Vi garanterer i hvert fald kvalitet og ekspertise for alle pengene. Vi kan hjælpe dig med at få det ønskede smil, hvad enten du er træt af dine gullige, gråtonede eller på andre måder misfarvede tænder. Vi har travlt i vores klinik i København, men vil naturligvis bestræbe os på at finde tid til dig så hurtigt som muligt. Har du allerede indset, at en tandblegning er en fantastisk investering, så bestil tid i dag via hjemmesiden. Det kræver blot, at du udfylder en kort formular.

Hvad kan jeg forvente af tandblegningen?

Resultatet af en tandblegning er – og vil altid være – meget individuel. Som klient har du selv mulighed for at præge resultatet. Det vigtigste er, at man følger samtlige anvisninger. Springer man behandlingen over i en dag eller to, så vil det typisk kunne ses på slutresultatet. Det er dog muligt at forlænge behandlingen, hvis man enten bevidst eller ubevidst har sprunget et par dage over.

Med før- og efterbilleder er der rig mulighed for at vurdere virkningen. Nogen vil se en kæmpe forskel, mens andre oplever en beskeden effekt. Hvor stor en effekt tandblegningen vil have afhænger bl.a. af udgangspunktet. Vores erfaring viser, at professionel tandblegning i langt de fleste tilfælde har en rigtig god virkning.

Som udgangspunkt vil man ikke opleve bivirkninger i forbindelse med tandblegningen. Man kan dog opleve overfølsomhed over for kulde og varme i en eller anden grad. Oplever du bivirkninger, som tandlægen ikke har nævnt, så kan der være god idé i lige at tage kontakt til vedkommende for faglig sparring.

Bestil tid hos os med det samme