TANDBLEGNING

TANDBLEGNING GIVER DIG FLOTTERE OG HVIDERE TÆNDER

Drømmer du også om at få hvidere tænder? Kom forbi vores klinik på Østerbro, lige ved Trianglen og Østerbrogade, for professionel blegning af dine tænder i København.

Tænder har fra naturens hånd en gullig nuance, og bliver med alderen mere gullige eller gråtonede. Tobak, the, rødvin, kaffe og cola er blandt de værste produkter, der forstærker misfarvningen.

FÅ SMILET TILBAGE MED TANDBLEGNING

Tandblegning er en effektiv og anerkendt metode til afhjælpning af problemet med misfarvede tænder. Især tænder med gullige farver er modtagelige for behandling, hvorimod gråtonede tænder er en anelse sværere at blege.
Afblegning af tænder kan gøres på alle tænder, men det er vanskeligt at love på forhånd, præcist hvor meget hvidere de bliver. Vi kan kun sige, at de bliver hvidere.

Under en tandblegning foregår der en kemisk nedbrydning af de farvestoffer, som har forårsaget misfarvningen. Vi benytter en særlig form for brintoverilte, som trænger ind i tændernes emalje. Store farvede molekyler nedbrydes i denne proces, til mindre, og dermed også mindre farvede, molekyler. Resultatet er lysere tænder. Farvestofferne vil dog til stadighed samles i dine tænder, og derfor skal du regne med at gentage tandblegningen efter nogle år.

På vores tandklinik på Østerbro bleger vi tænder på følgende måde:
Hjemmeblegning, hvor du får udleveret blegemidlet og selv styrer processen derhjemme ved at komme blegemidlet i en individuelt fremstillet skinne og gå med den nogle timer hver dag, oftest i et par uger.

GODT AT VIDE OM TANDBLEGNING

Det er vigtigt at understrege, at behandlingen ikke på nogen måde beskadiger tandemaljen. Hvis din tandemalje er meget slidt, skal du overveje, om blegning er den korrekte behandling, eller der hellere skal fremstilles porcelæns- eller plastfacader, der er limet på forsiden af fortænderne.

Dit tandkød skal være sundt, og dine fyldninger være tætte, før blegningen finder sted. Undertiden er det nødvendigt efterfølgende, at udskifte meget misfarvede fyldninger, da fyldningerne ikke altid bleges tilstrækkeligt.

Hvad må man spise efter tandblegning? De fleste patienter får en kortvarig øget temperaturfølsomhed efter blegning, da overfladen midlertidigt bliver lidt mere åben og porøs. Det medfører også, at man bør undgå rygning, rødvin og the, de første par dage.

BESTIL TID TIL TANDBLEGNING

Har du interesse i, eller har gået med tanken om tandblegning, i længere tid, kan du altid bestille tid, nemt og hurtigt lige HER. Du er også meget velkommen til, at ringe til os på telefon 35 38 51 86, hvis du foretrækker dette, eller du har et par spørgsmål forud for din beslutning om tandblegning.

Hvad koster en tandblegning? En tandblegning hos os, koster 3000 kroner. Se den aktuelle prisoversigt på alle vores services i København Ø. Er du i tvivl om noget, kan du altid skrive til vores e-mail klinik@tandbro.dk og få svar på dine spørgsmål.

Bestil tid hos os med det samme