TANDREGULERING MED USYNLIGE SKINNER – INVISALIGN

TANDREGULERING MED USYNLIGE SKINNER – INVISALIGN

Går du og overvejer at få rettet dine tænder? Hvad end det er på grund af skævheder, mellemrum eller noget helt tredje, så kan du få eksperter her hos os, til at hjælpe dig med tandregulering på Østerbro – få hundrede meter fra Trianglen og Østerbrogade. Hos Tandklinikken Østerbro tilbyder vi alverdens former for behandlinger, inklusiv tandregulering med den næsten usynlige bøjle, Invisalign. Med tandregulering kan du i løbet af relativt kort tid, opnå det smil, du går og drømmer om.
Vores patienter kommer ind til os og ønsker en regulering af deres tænder af meget forskellige årsager. Nogen gør det pga. tandstillingsfejl, der giver gener, når man bider sammen. Andre gør det af kosmetiske årsager, og nogle er simpelthen nødt til at få sine tænder rettet, på grund af forkert kæbestilling, pladsmangel eller noget helt tredje. Uanset hvilken årsag du har, til at få rettet tænder, så finder du den bedste tandregulering i København, lige her hos os.

INVISALIGN RETTER DINE TÆNDER DISKRET

Som voksen er det ikke sikkert, at du har lyst til at gå med den klassiske togskinne-bøjle – dog kan det være en nødvendighed alt efter, hvilken type tandregulering, der er tale om. Drejer det sig om en mindre skævhed i for eksempel fortænderne, så kan du kan få invisalign skinner. Invisalign er en nærmest usynlig skinne, der skal bruges alle døgnets 24 timer, undtagen når du spiser og børster tænder.

Skinnen er lavet af et stærkt termoplastisk materiale, der naturligvis er medicinsk godkendt. Det er individuelt, hvor længe behandlingen med Invisalign står på, men du skal jævnligt gå til tjek hos bøjletandlægen, og så vil du også jævnligt få udleveret en ny skinne, som så gradvist retter dine tænder ind på den ønskede plads. Lad os tage os af din tandregulering, uanset hvilken type, der er tale om. Vi kan sørge for, at du får det perfekte smil, du altid har drømt om, med Invisalign.

Da vi benytter en næsten usynlig bøjle, er tandregulering hos os, meget diskret, og du skal ikke være nervøs for, om du skal gå rundt med en stor og hæmmende bøjle, som skriger til dine omgivelser, hver gang du åbner munden.

FÅ GJORT NOGET VED PROBLEMET MED TRYG TANDREGULERING

Hos Tandklinikken Østerbro byder vi dig velkommen blandt et stærkt hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Her er du altid i gode hænder, uanset hvilken behandling du har behov for. Vores primære fokus, ligger på at give dig en god og smertefri oplevelse, og blandt andet derfor er vores tandklinik indrettet med topmoderne maskiner og udstyr, og vi benytter de bedste og nyeste løsninger, som eksempelvis Invisalign. Bor du i København, så kan det være noget af en jungle at finde en tandlæge, som du er tryg ved. Som regel hjælper det, hvis man får en anbefalet af familie eller venner, men uanset hvad din begrundelse for at vælge os er, så glæder vi os til at tage imod dig i klinikken. Her tager vi os af dine tandproblemer, og vi udfører professionel og veludført tandregulering på voksne.

Vil du gerne have rettet dine tænder, men lider du af tandlægeskræk, så kan du bare tage det helt roligt. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til patienter, der er bange for at sætte sig i tandlægestolen. Her er du i trygge hænder, og vi gør alt hvad vi kan, for at sikre, at du får en god og behagelig oplevelse.

Hvad koster tandregulering? Afhængig af hvilken type tandregulering du skal have foretaget, og om du kan få løst problemet med vores usynlige bøjle, Invisalign, kan prisen på tandregulering variere. Ring til os i dag, hvis du vil have en snak omkring priser på behandling med bøjle, eller vil høre mere om hvordan tandregulering foregår. Du kan også bestille tid til behandling på telefon 35 38 51 86 eller ved at udfylde bestillingsformularen HER – det er nemt og hurtigt. Du kan naturligvis også skrive til vores mail, hvis du har mindre spørgsmål eller lignende. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bestil tid hos os med det samme