Finansiering

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Finansiering af din tandbehandling

Hos Tandbro tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres vores patienter mulighed for rente- og gebyrfri finansiering af tandbehandlinger.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning

2. Underskriv med NemID

3. Lånet udbetales til din tandlæge

Låneeksempler

Rente- og gebyrfri: Samlet kreditbeløb 10.000,-.
Løbetid 10 mdr. Månedlig ydelse 1.000,-.
Samlede kreditomk. 0,-.
Samlede beløb der skal tilbagebetales 10.000,-.
Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 0,0 %.

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Finansiering af tandlæge – uden renter og gebyrer

At afholde udgifterne til en større tandbehandling kan volde besvær for mange mennesker. Af følgende grund kan et lån være meget belejligt.

Hos Tandlægerne i Parken tilbyder vi tandbehandlinger til konkurrencedygtige priser, men vi har samtidig forståelse for, at ikke alle har budgettet til at betale hele beløbet kontant. Derfor tilbyder vi – i samarbejde med Sparxpres – finansiering. Med en godkendelsesprocent på over 90% er der gode muligheder for, at du også kan få udstedt det ønskede lån til tandlæge.

Med muligheden for at låne fra 2.000 og op til 100.000 kr. kan du låne penge til både små og store behandlinger. Der er bl.a. mulighed for at få dækket udgifterne til krone- og brobehandlinger gennem et lån. Lån til tandlæge er et fænomen, der er kommet for at blive, så skulle du føle dig udfordret på den økonomiske front, så er der hjælp at hente. Har du spørgsmål til den omtalte finansieringsløsning, så kontakt os endelig.