Tandlægerne i Rødovre

Dygtig klinikassistent søges til til topmoderne praksis

Søg jobbet

Dygtig klinikassistent søges til til topmoderne praksis
Klinik Tandlægerne i Rødovre Rødovre Port 27 2610 Rødovre
Ugentlige arbejdstimer 30-37 timer
Startdato 01-11-2024
Søg jobbet

Tandlægerne i Rødovre søger klinikassistent

Om jobbet

Vi søger en klinikassistent til en stilling på 30-37 timer med opstart d 1/11. Stillingen vil være fordelt på 4-5 dage om ugen. Som klinikassistent skal du være med til at byde patienter velkommen på klinikken og assistere en af vores yngre tandlæger samt hjælpe til på gulv/receptionen 2 dage om ugen. Det derfor vigtig, at du er ansvarsbevidst, smilende og har en åben personlighed for at kunne sikre en god relation til patienten hurtigt. Vi forventer at du er lærenem og villig til at lære nyt. Vi forventer et højt fagligt niveau, glæde ved faget og et ønske om udvikling, både personligt og fagligt i et rart socialt miljø 

Hvad er højest på vores ønskeliste?

o Du er uddannet klinikassistent
o Kan lide at assistere ved stolen og have en alsidig hverdag 
o Du er en god kollega, som bidrager positivt til trivslen, samt et godt og sundt arbejdsmiljø

Hvem er Tandlægerne i Rødovre?

Klinikken er udstyret med 10 helt nye behandlingsrum. Vi er 4 tandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter, som behandlere på klinikken. Udstyret på klinikken er opdateret efter nyeste og bedste standarder. Vi har OP og 3D scanner, som vi med stor glæde bruger. Vi laver alle former for behandlinger på klinikken. 

Hvad kan du forvente?

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fantastiske kollegaer og god daglig ledelse. Vi vægter arbejdsglæde, tillid og godt kollegialt samvær højt. Der tilbydes diverse personalegoder i form af sundhedsforsikring, månedlig massageordning, fredagsbare mm.

Interesseret?

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke bruge meget krudt på en ansøgning, da vi langt hellere vil lære dig at kende ved en samtale. Det vil dog være en hjælp for os, hvis du kortfattet skriver, hvorfor du finder stillingen motiverende for lige netop dig samt medsender CV. Har du afklarende spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Samtaler løbende og glæder os til at møde dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen til start 1. juli 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson: Tanja Rosendahl Nielsen  
E-mail: job@tandbro.dk Tlf.: 60 15 77 38 
Tandlægerne i Rødovre

Søg jobbet her