Finansiering

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Finansiering af din tandbehandling

Hos Tandbro tilbyder vi i samarbejde med Sundhed+ vores patienter mulighed for finansiering af tandbehandlinger.

Hvordan fungerer det?

1. Du angiver din e-mail, dit telefonnummer og dit cpr-nummer. Du giver ved hjælp af MitID, tilladelse til at Sundhed+ henter dine finansielle data fra bl.a. Skat.

2. Sundhed+ foretager en automatisk kreditvurdering af din økonomi, baseret på de indhentede data.

3. Sundhed+ gennemgår din ansøgning manuelt og giver dig endeligt svar om hvorvidt din ansøgning er afvist eller godkendt.

billig tandlæge rødovre

Låneberegner

Finansiering med en Sundhed+ Kredit

At afholde udgifterne til en større tandbehandling kan volde besvær for mange mennesker. Af følgende grund kan et lån være meget belejligt.

Hos Tandbro tilbyder vi tandbehandlinger til konkurrencedygtige priser, men vi har samtidig forståelse for, at ikke alle har budgettet til at betale hele beløbet kontant. Derfor tilbyder vi – i samarbejde med Sundhed+.

Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+, og ansøge om en Sundhed+ Kredit. Afhængigt at din økonomi, vil du blive bevilget en kredit på mellem 3.000 kr. og 50.000 kr som du blandt andet kan bruge hos os. Du kan derudover selv bestemme hvor meget du vil afdrage om måneden, og hvor mange måneder du vil betale tilbage over, helt op til 72 måneder.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere og ansøge her.

Aftalebestemmelser, øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Klik her