Tandlægerne på Christianshavn

Sød og dygtig klinikassistent

Søg jobbet

Sød og dygtig klinikassistent
Klinik Tandlægerne på Christianshavn Torvegade 29, 1. sal 1400 København K
Ugentlige arbejdstimer 32-37 timer
Startdato 01-05-2024
Søg jobbet

Tandlægerne på Christianshavn søger en sød og dygtig klinikassistent

Om jobbet

Vi søger en klinikassistent til en stilling på 32-37 timer om ugen til vores flotte klinik centralt beliggende på Christianshavn med opstart 1. maj. Vi har brug for en klinikassistent med et godt drive og positiv energi, som har lyst til at være en del af et velfungerende team.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at assistere en meget sød og dygtig tandlæge 4 dage om ugen. Du vil i din dagligdag komme til at have stor kontakt med patienter, hvor du skal hjælpe med at gøre dem trygge under behandlinger hvor af mange er kirurgiske operationer. Derudover skal du tage røntgen, fjerne suturer, rense tænder, scanne med digital scanner og meget andet. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig godt på vej, hvis der er nogle af opgaverne som ikke er en del af dine nuværende kompetencer. Desuden vil du også skulle være ”på gulv” og varetage sterilen, lager og servicere tandplejere og tandlæger som efterspørger hjælp.

Hvad er højest på vores ønskeliste?

o Du er uddannet klinikassistent 
o Du er god til at kommunikere med patienter og yder høj service
o Du elsker et højt tempo og at få dagen til at flyde godt
o Du har erfaring fra privat praksis og gerne interesse for kirurgi 
o Du elsker at assistere ved stolen
o Du er en god kollega der bidrager positivt til trivslen og til et godt arbejdsmiljø 
o Du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig indenfor faget. 

Hvem er Tandlægerne på Christianshavn?

Klinikken ligger lige ved Christianshavn metrostation med udsigt til kanalen. Vi har 8 moderne klinikrum,
som alle er indrettet med den nyeste teknologi og det bedste udstyr. Vi lægger vægt på at optimere diverse processer med digitalt udstyr, så vores dagligdag bliver let og strømlinet for vores medarbejdere – fx ved hjælp af 3D scannere, digitalt lagersystem og en digital personaleplatform.

Vores fantastiske team består af 5 tandlæger, 5 tandplejere og 7 klinikassistenter, som alle dagligt værner om vores gode stemning og arbejdsmiljø. Humøret er højt, når vi hver dag nyder vores fælles frokostordning sammen, og dagene er fyldt med smil og latter.  Vi holder ofte fredagsbarer og sociale arrangementer både internt på Christianshavn, men også sammen med vores søsterklinikker i Valby og Parken. Christianshavn klinikken er én af 3 klinikker, som arbejder tæt sammen. Hver 6. uge afholdes fælles fagdage med kompetente eksterne foredragsholdere og efterfølgende fredagsbar. 

Hvad kan du forvente?

Hos os er der plads til dig, som du er. Vi lover dig en kollegial arbejdsplads med diverse personalegoder så som frokostordning, sundhedsforsikring og massageordning. Vi holder nogle hyggelige fredagsbarer, diverse arrangementer og sjove fester i løbet af året. Personalet har adgang til vores søsterklinik i Parken med udsigt til stadionen, hvor vi mødes ved større kampe i Parken.

Interesseret?

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke
bruge meget krudt på en ansøgning, da vi langt hellere vil lære dig at kende ved en samtale. Det vil dog være en hjælp for os, hvis du kortfattet skriver, hvorfor du finder stillingen motiverende for lige netop dig samt medsender CV. Har du afklarende spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Samtaler løbende og glæder os til at møde dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen til start 1. maj 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson: Ida Wullum Nielsen
E-mail: job@tandbro.dk Tlf.: 50128583
Tandlægerne På Christianshavn

Søg jobbet her